A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЯГАНІВЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 27.08.2021 15:36
Кількість переглядів: 907

Фото без опису23 серпня, з щирими посмішками та відкриті для обіймів, зустрічали гостей на своїй землі жителі Яганівського старостинського округу. А їх завітало на свято чимало: голова Липоводолинської селищної територіальної громади Володимир ШТАНЬКО, заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК, секретар Липоводолинської селищної ради Ростислав САВЧЕНКО, заступник директора СФГ "Кривозуб С.І." Владислав КРИВОЗУБ, начальник відділу культури та туризму Липоводолинської селищної ради Любов ДИКАНЬ, аматори сцени Лучанського СБК на чолі з старостою Тетяною СИДОРОВОЮ.

Також на свято приїхали ті, що мають яганівське коріння, кому не байдужа доля села і хто захотів приємно провести свій вільний час.

А розваг вистачало для кожного: біля Будинку культури були розміщені фотозони, торгівельні точки, малеча весело проводила час на дитячій галявині, де були розміщені батути, каруселі та солодощі. В фойє Будинку культури була представлена виставка робіт " Яганівські вишиванки, наче райдуги світанки", адже вишивка - візитна картка нашого села.

Продовжили свято учасники художньої самодіяльності Лучанського СБК, які подарували глядачам змістовний та різножанровий концерт. Завершенням дійства були святкова дискотека та фейерверк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь