Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

БЕЇВЧАНИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 20.08.2021 18:29
Кількість переглядів: 658

Фото без описуУ день Преображення Господнього, або як у народі його називають – Яблучний Спас, жителі села Беєве традиційно відсвяткували День села.Саме в цей день з'їхалися до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька.Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише переглянути концертну програму, але й відпочити, поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

Із самого ранку у місцевому храмі відбулося богослужіння. В обідню пору, на стадіоні зібрались місцеві жителі та гості, де бажаючі мали змогу позмагатися у спортивному змаганні з армреслінгу. Переможці відразу нагороджувались грамотами та грошовими нагородами.

Зі святом односельців та гостей вітали голова Липоволодинської селищної територіальної громади Володимир ШТАНЬКО, директор ТОВ "Беєве" Іван САЛО, староста села Беєве Анатолій ГУСАК,  настоятель Спасо-Преображенського храму священник Віталій, які побажали усім присутнім щастя, здоров’я, тепла і достатку в кожній родині, мирного неба над головою та процвітання рідному селу.Також на святі вітали найстаршу жительку Марію Дмитрівну КАПТАН та наймолодшу Евеліну Дмитрівну КОВТУН. У  номінації "Двір зразкового порядку 2021" нагороджували родину Олександра Михайловича та Надії Іванівни ГЕЛЕВЕРІ за найкращий двір.

Розваг вистачало для кожного, адже упродовж свята були розміщені різні локації: фотозона ,виставка робіт декоративно - прикладного мистецтва місцевих майстринь "Бабусина скарбниця". Малеча гарно проводила час на дитячому майданчику де були розміщені батути, продаж солодкої вати та сувенірів.Під час свята усі могли скуштувати козацький куліш, шашлики та інші страви

А потім розпочався святковий концерт, де музичні вітання та приємний настрій усім глядачам протягом кількох годин дарували колектив Московського сільського будинку культури та Черкаський академічний заслужений український народний хор,лауреат Національної премії України ім.Т.Г.Шевченка.

Свято закінчилось запальною дискотекою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь