A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛАСЬ СОЦІАЛЬНА КОМІСІЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 06.08.2021 10:27
Кількість переглядів: 461

Фото без описуСьогодні відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Членами комісії розглянуто одне питання порядку денного: про припинення шляхом ліквідації діяльності юридичної особи Русанівський заклад дошкільної освіти «Калинка» Липоводолинської селищної ради Сумської області.

Низька демографічна ситуація, яка є в громаді змушує приймати непопулярні рішення -  оптимізовувати заклади освіти для раціонального і ефективного використання коштів місцевого бюджету. Лише рік, як Русанівський заклад дошкільної освіти «Калинка» було відкрито, отримано ліцензію на право провадження освітньої діяльності у сфері дошкільної освіти після припинення діяльності шляхом ліквідації у 2020 році Русанівського НВК. У 2020-2021 н.р. заклад відвідувало 12 вихованців, з яких 6 дітей випустилися із садочку і прийняті до першого класу, а батьки 4 дошкільнят написали заяви до дошкільних закладів у смт Липова Долина.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Юлія ШАПРАН зазначила, що всі діти будуть забезпечені необхідними якісними умовами та послугами для здобуття дошкільної освіти.

Після обговорення даного питання члени комісії підтримали його одноголосно та рекомендували внести проєкт рішень на розгляд чергової сесії Липоводолинської селищної ради для прийняття рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь