A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ НУШ У 2021 РОЦІ

Дата: 26.07.2021 14:32
Кількість переглядів: 443

Фото без описуЛіто – пора відпусток, але не для навчальних закладів. Поки діти безтурботно відпочивають на канікулах, в закладах освіти Липоводолинської селищної ради активно тривають ремонтні роботи навчальних класів «Нової української школи», аби вже першого вересня гостинно зустріти 95 маленьких першачків в оновлених приміщеннях.

Перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК проінспектувала як саме проводиться ця робота в Яснопільщанському НВК та Семенівській ЗОШ І-ІІІ ст., де ремонт класних кімнат знаходиться на прикінцевому етапі.

У ході відвідування закладів освіти особлива увага приділялась питанням облаштування перших класів відповідно до вимог «Нової української школи». Огляд показав, що у вищезазначених закладах освіти якісно проводиться робота щодо забезпечення комфортних умов для навчання дітей.

«На даний час Липоводолинська селищна рада велику увагу приділяє створенню в майбутніх перших класах відповідних умов навчання та виховання, адже до початку навчального 2021-2022 року залишилося не так багато часу», - зазначила перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК.

Вже завершено ремонтні роботи у класних кімнатах для 1-их класів у Липоводолинській СШ І-ІІІ ст., Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст. та Байрацькому НВК. У Беївському НВК та Калінінській ЗОШ І-ІІ ст. дані роботи вже розпочалися та будуть завершені вчасно. Всі роботи проводяться за кошти місцевого бюджету. Відрадно, що спонсорську допомогу надають і місцеві товаровиробники.

Зазначимо, що для реалізації концепції НУШ у місцевому бюджеті передбачено кошти в сумі 604.0 тис. грн. Очікуємо розподіл державної субвенції для придбання обладнання та дидактичного матеріалу для учнів восьми 1-их класів закладів загальної середньої освіти Липоводолинської селищної ради відповідно до Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи. У разі надходження коштів державної субвенції буде розпочато процедури закупівель.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь