A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

«ОБІЦЯЙ СОБІ БЕРЕГТИ СЕБЕ»

Дата: 22.07.2021 10:55
Кількість переглядів: 267

Під такою назвою благодійний фонд «Квітна», підготував соціальний проект. ФБ «Квітна» допомагає жінкам з діагнозом «рак молочної залози», а також громадянам України з іншими онкологічними захворюваннями. Здійснює активну інформаційно-просвітницьку діяльність з метою ранньої діагностики та боротьби з високою смертністю від раку молочної залози в Україні.

Проект «Обіцяй собі берегти себе» триватиме у період з липня до листопада 2021 року. Соціальна реклама та активна інформаційна діяльність здійснюються в рамках цього проекту, що покликаний мотивувати жінок до проведення щорічних скринінгових оглядів у лікаря-мамолога.

У свою чергу, названі вище проекти є частиною масштабної інформаційної кампанії благодійного фонду «Квітна».

До кампанії також належать такі проєкти як: «День М». «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі», «Вони хочуть бути разом» та «Пішла, щоб повернутись».

Як свідчать дані опитування фонду, кожна восьма киянка, яка вперше звернулась до лікаря-мамолога, вирішила звернутись через соціальну рекламу фонду, яку побачила у столиці. Відтак, звертаючись до різної цільової аудиторії, БФ «Квітна» має на меті суттєво вплинути на зниження рівня смертності від раку молочної залози через профілактику та раннє виявлення недуги. Результативність такого підходу підтверджена світовим досвідом.

Miciєю cоцiальної реклами є суттєво підвищити серед українців обізнаність щодо раку молочної залози та спонукати їх до проходження профілактичних щорічних оглядів у лікарів мамологів, а також проведення необхідних досліджень для виявлення недуги на ранньому етапі, який дозволяє врятувати життя 95% українок. Сьогодні ж, за показниками Національного канцер реєстру врятувати вдається лише 50% жінок.

Довідково. БФ «Квітна» створено у 2016 році. Метою діяльності Фонду є боротьба з раком молочної залози в У країні, а також надання допомоги хворим на інші види онкологічних захворювань. Відтак, в рамках цієї діяльності БФ «Квітна» надає фінансову допомогу жінкам, хворим на рак молочної залози та здійснює інформаційно-просвітницьку діяльність задля інформування про запобігання розвитку хвороби у жінок та проведення ранньої діагностики раку. БФ «Квітна», реалізовуючи свої статутні цілі, також здійснює інформаційно-просвітницьку діяльність з метою запобігання виникненню раку молочної залози у жінок в Україні, а також реалізує інформаційні кампанії, спрямовані на раннє виявлення раку молочної залози у жінок, яке суттєво збільшує шанси жінок на одужання. У 2016 році був запущений в роботу сайт БФ «Квітна», на якому громадяни можуть отримати не тільки інформацію про діяльність фонду, а й ознайомитися з ексклюзивними матеріалами, пов'язаними із захворюванням на рак молочної залози, його попередження і ранню діагностику. Також створено сторінку у соціальній мережі Фейсбук. де публікуються всі матеріали фонду.

Кількість послідовників сторінки сягає понад 114 500, дописи залучили аудиторію від 350 000 до 550 000 осіб.

Для того, щоб поінформувати про важливість огляду у мамолога кожну жінку і зробити щорічне обстеження молочної залози для неї максимально доступним, ми реалізуємо такі проекти: «Обіцяй собі берегти себе» – соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні.

Участь у ній взяли 15 найвідоміших жінок України, які закликали українок до проведення щорічних оглядів у мамолога. Всього кампанії були розміщені у 16 областях України.

«Пішла щоб повернутися» – проект для комерційних, державних та громадських організацій, мета якого – щорічний оплачуваний вихідний для кожної жінки, яка працює. Цей день вона зможе присвятити відвідуванню мамолога. «Квітна» в рамках проекту «Пішла, щоб повернутися» закликає керівників усіх масштабів дати співробітницям своїх компаній вихідний день на рік, щоб жінки могли пройти життєво важливе обстеження у мамолога.

До ініціативи активно долучаються компанії та виступають з готовністю потурбуватися про здоров'я співробітниць.

Всеукраїнський національний проект «Обладнання для Національного інституту раку» має на меті забезпечити головну державну медичну установу найнеобхіднішим обладнанням задля максимально ефективної боротьби з раком молочної залози та ранньої діагностики недуги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь