A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЬ ОБГОВОРЕННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ СЕЛА БАЙРАК

Дата: 09.07.2021 14:42
Кількість переглядів: 470

Сьогодні, 9 липня, відбулись громадські слухання та презентація містобудівної документації «Генеральний план с. Байрак Роменського району Сумської області».

Участь в слуханнях взяли: селищний голова Володимир ШТАНЬКО, перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК, староста Байрацького старостинського округу Олександр ДУБОВИК, начальник відділу архітектури та ЖКГ селищної ради Ігор ЛІСНЕНКО, начальник відділу земельних відносин селищної ради Олександр ПОГРІБНИЙ, мешканці села Надія КАРПЕНКО, Катерина ЖУРА та Світлана САМІЛИК.

Головний архітектор проекту Марина ПАСТУШЕНКО детально ознайомила з плануванням території с. Байрак.  У проекті Генерального плану  передбачені зони для можливості розміщення сільськогосподарських підприємств, пожежного депо, магазинів, житлової забудови, полігону ТПВ тощо.

Генеральний план також передбачає схему проведення інженерних комунікацій (газо-, електро-, та водопостачання).

Перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК наголосила, що необхідно ознайомити мешканців села Байрак з проектом Генерального плану. У рамках громадських слухань до 25 липня 2021 року жителі мають право надати письмові пропозиції чи зауваження до проекту.

У ході  детального вивчення та обговорення, присутніми були винесені зауваження та пропозиції до проекту. Усі потрібні корегування будуть внесені до плану.

Наступними етапами після громадських слухань є: оприлюднення проекту та прийом зауважень до нього, розгляд даного проекту на Сумській обласній містобудівній раді та затвердження Генплану на засіданні сесії Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь