Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЛИПОВОДОЛИНЩИНА ВІДЗНАЧИЛА СВЯТО ІВАНА КУПАЛА

Дата: 07.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 478

Фото без опису6 липня 2021 року Липоводолинська громада відзначила свято Івана Купала, яке відбулось на території Лучанського старостинського округу.

Бажаючих взяти участь у святкуванні було чимало. Для малечі організоване дитяче містечко. Ерудити грали в «Поле чудес», де отримали чудові призи. Торгівельні ятки заманювали всіх охочих смачними шашликами.

Зі святом усіх присутніх привітала староста Лучанського старостинського округу Тетяна СИДОРОВА та директор ФГ «Урожай» Михайло ШЕВЧЕНКО.

Гарне театралізоване дійство для жителів та гостей села Лучка підготували аматори Лучанського та Русанівського сільських будинків культури, Лучанської бібліотеки-філії, Будинку для дітей та юнацтва та Центру культури і дозвілля Липоводолинської селищної ради.

Наприкінці театралізованого дійства запалювали купальське вогнище та водили круг нього купальські хороводи. Завершилось чудове дійство святковою дискотекою.

На святі панувала чудова атмосфера, гарний настрій, море позитивних емоцій. Вдячні глядачі не шкодували долонь для оплесків.

Липоводолинська селищна рада висловлює слова подяки за допомогу в проведенні заходу директору ТОВ «Альянс» Івану ДЕМЧЕНКУ, керівникам ФГ «Слолан» Олегу СЛИВЧЕНКО та ФГ «Урожай» Михайлу ШЕВЧЕНКУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь