A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 01.07.2021 08:39
Кількість переглядів: 419

Фото без опису30 червня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Володимира ШТАНЬКА. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

На засіданні члени виконкому заслухали інформацію головного лікаря КНП «Липоводолинський центр первинної медико – санітарної допомоги» Віталіни ОЛІЙНИК про стан медичного обслуговування населення на території  Липоводолинської  селищної територіальної громади. У ході обговорення даного питання, доповідач звернула увагу, що на території громади триває вакцинальна кампанія проти COVID-19, яку розпочато у березні поточного року. Вакцинація захищає від коронавірусної інфекції на 80-99%, запобігає тяжкому перебігу хвороби й ускладненням – у випадку інфікування. Головний лікар зазначила, що проводити щеплення необхідно щороку двома дозами. Станом на 24.06.2021 року щеплено 1045 осіб.

Також, Віталіна Миколаївна звернулася до старост з проханням провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів щодо можливості отримання безкоштовного стаціонарного лікування в КНП «Липоводолинська лікарня» за направленням сімейного лікаря.

Окрім того, розглянуто питання: про діяльність Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Липоводолинської селищної ради та про розгляд звернень громадян щодо вчинення правочинів.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також були питання, що стосуються соціального захисту населення та правового захисту дітей, а саме: про призначення та виплату компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги  з догляду на непрофесійній основі; про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

Також, заслухано інформацію начальника відділу організаційно-кадрової роботи Липоводолинської селищної ради про виконання плану роботи виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради за І півріччя 2021 року та про затвердження плану роботи виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради  на ІІ півріччя 2021 року.

Членами виконкому затверджено Положення про «ДОШКУ ПОШАНИ» громади та затверджено вартість послуг з косіння трави трактором.

Детально з матеріалами порядку денного засідання виконавчого комітету можна ознайомитися за посиланням: https://ldol-gromada.gov.ua/news/1623147833/

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які оприлюднені на офіційному веб-сайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь