A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

У ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 25.06.2021 20:19
Кількість переглядів: 304

Фото без опису«Історія нашої країни розфарбована різними кольорами» - під такою назвою, 25 червня у Центрі культури і дозвілля відбулись урочисті та святковий концерт з нагоди відзначення 25-ї річниці Конституції України.

Привітав липоводолинців з державним святом - Днем Конституції України, голова Роменської районної державної адміністрації Денис ВАЩЕНКО.

Від імені народного депутата України Максима ГУЗЕНКА Липоводолинську громаду привітав зі святом його помічник Євгеній КОЛЄСНІК. З нагоди Дня Конституції України Подякою народного депутата відзначено Липоводолинського селищного голову Володимира ШТАНЬКА та першого заступника селищного голови Ольгу ХИЖНЯК.

З вітальним словом звернувся до жителів громади селищний голова Володимир ШТАНЬКО: «25 років тому Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності, демократії і соборності України. Верховенство права та захист свобод людини - фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення українського соціуму. Нехай вони будуть дійсно реаліями нашого сьогодення».

Грамотами Липоводлинської селищної ради очільник громади відзначив 16 представників усіх галузей. Також грамотами Роменської райдержадміністрації, які особисто вручив керівник району Денис ВАЩЕНКО, нагороджено: секретаря Липоводолинської селищної ради Ростислав САВЧЕНКА, начальника відділу організаційно-кадрової роботи Липоводолинської селищної ради Аллу ПОЖАР та старосту Семенівського старостинського округу Олександра ОСТАПЕНКА.

Яскраву концертну програму для присутніх на святі підготували творчі колективи та аматори народної сцени з усіх куточків нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь