A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

НА ТРІЙЦЮ У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛИЩА

Дата: 22.06.2021 13:59
Кількість переглядів: 587

Фото без описуСонячного недільного дня, 20 червня, завітало свято у Липову Долину. У цей день вся громада зібралася аби разом відзначити день народження селища.

Надзвичайно людно було у парку «Козацький». Саме в цей день з'їхалися до свого рідного куточка люди, які тут народилися і виросли. Липова Долина, як завжди, радо зустрічала гостей.

У програмі святкування були спортивні змагання, книжкова виставка та виставки-продажі, краєзнавчий променад, поле чудес та багато іншого. Також присутні мали змогу підкріпитись смачними стравами та напоями від приватних підприємців. Для малечі функціонувало дитяче містечко, а протягом свята діток розважали аніматори та ростові ляльки.

Також, з 17.00 години жителі та гості селища мали змогу відвідати музейну експозицію «Липоводолинщина вражає» (в приміщенні музею) та виставку живопису й декоративно-прикладного мистецтва (приміщення колишнього РАЦСу).

Для маленьких липоводолинців-дошкільників організовано дитячий марафон. Всі учасники отримали солодкі подарунки, а найкращих марафонців перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК та секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО нагородили грамотами.

Неймовірне національне українське шоу показали липоводолинцям «Люті Козаки». Всі охочі мали змогу повправлятися на м’яких шаблях, клинках, постріляти в мішені.

Із теплими словами привітань до жителів та гостей селища звернувся Липоводолинський селищний голова Володимир ШТАНЬКО. Вітаючи всіх зі святом, Володимир Олексійович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки свята, а всім липоводолинцям побажав міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях.

Після вітальних слів відбулось урочисте нагородження. Вітальним адресом Липоводолинської селищної ради та подарунком нагороджено: найстаршу жительку селища Липова Долина – ВИШНИК Ганну Сергіївну  та наймолодшу жительку - СЛОБОДЯНИК Софію. За сумлінну працю в наданні медичної допомоги населенню, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди відзначення Дня селища Липова Долина  грамотою нагороджено: головного лікаря КНП «Липоводолинський ЦПМСД» Віталіну ОЛІЙНИК та реєстратора медичного КНП «Липоводолинська лікарня» Лідію СКРИПКУ. За активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток громади жительку селища Ірину СВІРЖЕВСЬКУ та за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм в забезпеченні правопорядку на території Липоводолинської громади старшого дільничого офіцера поліції сектору поліцейської діяльності № 1 селища Липова Долина Сергія СТЕШЕНКА.

Традиційно, з нагоди Дня селища Липова Долина було відзначено «Двір зразкового порядку»:

  • ІІІ місце – родина Тетяни ТОДОР та Віктора ЛЕГУШІ;
  • ІІ місце – родина Олександра та Лесі БЛАГИХ;
  • І місце – родина Олександра та Надії ТИШИК.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт за участі місцевих аматорів сцени. Неймовірні емоції та приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували співачка NATANIKA та запальний Олександр КВАРТА.

Завершенням святкування був салют та дискотека.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь