A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ФЕРМЕРА!

Дата: 19.06.2021 14:24
Кількість переглядів: 635

Фото без описуШановні фермери, трудівники села, ветерани галузі!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фермера! Це свято дбайливих господарів, які щодня розумом і руками, серцем і душею наполегливо працюють для кожного з нас.

Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві стають загальновизнаними. Фермер не має вихідних та відпочинку, адже це навіть не професія, а спосіб життя, який потребує максимальної віддачі для отримання бажаного результату.

У даний час на території громади зареєстровано 53 фермерських господарства, як великих так і дрібних, які своєю самовідданою працею роблять величезний внесок у розвиток нашої громади. Саме завдяки вам створюються робочі місця, наповнюється бюджет громади, що дає впевненість у завтрашньому дні. На ваших мужніх плечах величезна відповідальність – аби на столах був хліб і до хліба.

Висловлюю глибоку вдячність кожному із вас за співпрацю, за вашу соціальну відповідальність та допомогу у розбудові Липоводолинської селищної територіальної громади. Бажаю вашим господарствам ефективного розвитку, покращення матеріально-технічної бази, сприятливих погодніх умов, кваліфікованих кадрів та надійних державних гарантій захисту ваших прав у скрутних реаліях сьогодення.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.

Зі святом!

З повагою

Липоводолинський селищний голова                                                                          Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь