Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

Дата: 10.06.2021 15:58
Кількість переглядів: 481

Фото без опису9 червня 2021 року відбулися збори трудового колективу Липоводолинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Липоводолинської селищної ради. На зібранні було розглянуто 5 питань. 

Про зміни в законодавстві щодо оформлення  житлових субсидій та механізм їх нарахування проінформувала Олена ЯКОВЕНКО - начальник відділу з питань призначення та виплати державної соціальної допомоги УСЗН Роменської райдержадміністрації. Вона детально зупинилась на умовах призначення житлових субсидій, на причинах, які можуть завадити її отримати, зазначивши, що програма житлових субсидій – це адресна підтримка громадян, які не мають можливості оплатити комунальні послуги.

Про зміни в пенсійному законодавстві на 2021 рік  доповів  Олександр  ЄМЕЦЬ - заступник  начальника сервісного центру обслуговування громадян  №3 смт Липова Долина Головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області. Присутніх на зібрання цікавили питання призначення пенсії за віком, необхідного страхового стажу, можливості оформлення електронних пенсійних справ.

На головних  аспектах безоплатної правової допомоги зупинилася головний спеціаліст Липоводолинського бюро безоплатної правової допомоги Валерія ТЕРНОВА. Вона також надала роз’яснення ключових положень земельної реформи в Україні.

Інформація Володимира ТКАЧЕНКА – начальника відділу соціального захисту населення селищної ради, стосувалася основних функцій та завдань очолюваного відділу.

Виступаючі дали вичерпні відповіді на запитання присутніх. Також було вирішено ряд робочих питань щодо діяльності установи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь