A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ ОФІЦІЙНЕ ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ «START-ЦНАП»

Дата: 09.06.2021 11:38
Кількість переглядів: 575

Фото без описуУ Липоводолинській громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття та перехід з «тестового» у звичайний режим центру надання адміністративних послуг.

«Це велике досягнення, і ми пишаємося тим, що наша громада отримала можливість відкрити власний центр адмінпослуг, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам», - зазначила начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Людмила ЯЦУРА.

Надійними партнерами нашої громади зі створення Центру стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою», народний депутат України Максим ГУЗЕНКО, обласна та районна влада.

На церемонію відкриття завітали почесні гості: Вікторія  МЕДВІДЬ - заступник голови Сумської облдержадміністрації та Денис ВАЩЕНКО - голова Роменської райдержадміністрації.

З вітальним словом до присутній на урочистостях звернувся очільник Липоводолинської громади Володимир ШТАНЬКО. Селищний голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, щоб сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги в комфортних умовах. Окрема подяка народному депутату Максиму Васильовичу Гузенку за виділені кошти з державного бюджету на капітальний ремонт приміщення.

До вітальної промови приєдналися перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК  та секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО, які привітали всіх присутніх з такою чудовою подією та побажали продуктивної роботи, значних здобутків і нових перемог на благо нашої громади.

Головна мета Програми «U-LEAD з Європою» – якісне надання послуг громаді. Працівники ЦНАПу Липоводолинської селищної ради пройшли спеціалізований навчальний тренінг з метою підвищення кваліфікації в сфері надання адмінпослуг. Учасники тренінгу отримали сертифікати, які засвідчують успішне проходження навчання.

Під гучні оплески посадовці перерізали стрічку.

Основні завдання ЦНАПу – поліпшити якість надання адмінпослуг. Приміщення ЦНАПу пристосовані для маломобільних груп населення та дітей. Наявні віддалені робочі місця в усіх старостинських округах, установлений зручний графік роботи.

Безсумнівно, це новий крок у розвитку Липоводолинської селищної громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Липоводолинська селищна рада й надалі буде працювати на благо нашої громади та її жителів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь