A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 09.06.2021 11:22
Кількість переглядів: 419

Фото без описуУрочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у нашому житті, яку ми пам’ятатимемо завжди. 8 червня 2021 року у Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвоник, сповістивши про початок літніх канікул для учнів, початок нового життєвого шляху для випускників та про багато літніх вражень для кожного.

На жаль, через карантинні обмеження школярі святкували завершення навчального року в класах, а вчителі провели тематичні уроки. Однак попри епідемічну ситуацію випускники 11-их класів все ж змогли відчути весь смак останнього дзвоника на повну, адже змогли постояти на своїй останній лінійці. Цього року Липоводолинська спеціалізована школа відпускає у вільний політ 25 одинадцятикласників.

Директор школи  Ірина ВОВК привітала шкільну родину з завершенням навчального року та побажала щасливої життєвої дороги, здійснення мрій, успіхів та творчих здобутків випускникам і майбутнім абітурієнтам нашої України.

Свято останнього дзвоника хвилююче і для гостей, які завітали, аби привітати випускників: заступник голови Сумської облдержадміністрації Вікторія МЕДВІДЬ, голова Роменської райдержадміністрації Денис ВАЩЕНКО, Липоводолинський селищний голова Володимир ШТАНЬКО, перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК, секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО та начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Юлія ШАПРАН.

Заступник голови Сумської ОДА Вікторія МЕДВІДЬ та голова Роменської РДА Денис ВАЩЕНКО, привітавши випускників зі святом, побажали їм щасливої дороги у доросле життя, великих досягнень, чистого ясного неба, миру та завжди пам’ятати своїх учителів, які вчили їх усьому найкращому.

Селищний голова Володимир ШТАНЬКО побажав випускникам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави, адже саме від їх ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірити в себе, бути небайдужими, добрими та чесними людьми. Також подякував вчителям за самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які вони віддають своїм вихованцям.

Ось і пролунав останній дзвоник.  Попереду канікули у школярів та вступні іспити у одиннадцятикласників. Побажаємо усім успіхів та віри у себе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь