A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДЛЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ПРОВЕДЕНО СВЯТО "МРІЇ ДИТИНСТВА"

Дата: 01.06.2021 14:23
Кількість переглядів: 371

Фото без описуСьогодні з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей службою у справах дітей Липоводолинської селищної ради організовано спортивно-урочисті заходи для дітей пільгових категорій «Мрії дитинства».

На урочистому відкритті свята присутніх привітали селищний голова Володимир ШТАНЬКО, голова Роменської районної державної адміністрації Денис ВАЩЕНКО, перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК та секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО. Посадовці побажали  діткам міцного здоров'я, добра, миру, здійснення мрій. Висловили подяку кожній сім’ї, яка усиновила дитину, взяла її на виховання, кожному з прийомних батьків та батьків-вихователів, які подарували частинку свого серця та любові таким дітям, подарували їм родину та домівку.

Подяки від голови Роменської РДА отримали 3 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується 16 дітей - сиріт  та дітей, позбавлених, батьківського піклування: Мангліязові Фірюза Альфредівна та Микола Алланазарович с. Яснопільщина, Стешенко Руслан Іванович та Світлана Іванівна с. Панасівка, Цендра Віталій Михайлович та  Яна Яківна с. Панасівка. А також почесною грамотою голови Сумської обласної державної адміністрації нагороджено начальника відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради Людмилу КОСТЯН.

У рамках свята на малечу чекала цікава розважальна програма: конкурс на найкращу вишиванку, вікторина «Джерельце мудрості», спортивні змагання «Веселі старти», демонстрація озброєння спеціальних засобів та техніки працівників поліції.

Учасники святкового дійства отримали позитивні враження, подарунки та приємні емоції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь