A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ЩОДО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 27.05.2021 14:44
Кількість переглядів: 349

Фото без описуЩороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Сьогодні, 27 травня 2021 року, відбулась робоча нарада керівників структурних підрозділів Липоводолинської селищної ради щодо відзначення свята Дня захисту дітей.

Під час наради обговорено основні організаційні питання, щоб навіть в умовах карантину посилити увагу суспільства до захисту прав та інтересів дітей і найголовніше дати їм відчути радість і турботу зі сторони дорослих людей.

Учасниками наради розроблено план заходів святкування. Серед основних заходів програми  – привітання та нагородження обдарованих дітей громади, спортивні естафети, концертна програма та перегляд вистави. Детальна програма святкових заходів присвячених Дню захисту дітей буде опублікована на сайті Липоводолинської селищної ради.

За підсумками наради заходи з нагоди відзначення Дня захисту дітей відбудуться 01.06.2021 року на шкільному стадіоні Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів та в Центрі культури і дозвілля селищної ради.

«Турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з пріоритетних завдань нашої громади, тому в закладах освіти та культури мають відбутися святкові заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей», - зазначила перший заступник голови Ольга ХИЖНЯК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь