Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ШАХОВИЙ ТУРНІР ІМ. ГЕРОЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ ГРИГОРІЯ ТИРІНА

Дата: 17.05.2021 08:49
Кількість переглядів: 313

Фото без описуУ суботу 15 травня в приміщенні Липоводолинської ДЮСШ силами Відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради було започатковано шаховий турнір ім. Героя Радянського Союзу Григорія Тиріна. Метою особистої першості Липоводолинської громади було підвищення майстерності спортсменів, обмін досвідом та вшанування пам’яті людини, яка зіграла важливу роль в історії нашого селища.

Розпочався турнір урочистим привітанням шахістів та хвилиною мовчання на честь Г.М. Тиріна та всіх, хто поліг, захищаючи наш край. Усього було зареєстровано 24 учасника, які розділили призи у трьох категоріях. Місця розділили наступним чином: у дорослій віковій категорії чемпіоном став Анатолій Статива, перемігши в усіх семи партіях, що не залишило шансів його суперникам. Другу сходинку з результатом 5,5 посів Анатолій Дяченко, третє місце – за Анатолієм Кажаном (5 очок). В категорії юнаки боротьба точилася до останнього: три учасники набрали по 4 очки з рівними додатковими показниками. І лише екстра-партії визначили переможця – ним став Самілик Богдан. Другу сходинку п’єдесталу посів Всеволод Невідомий, третє місце – за Денисом Дмитренком. Серед жінок перше місце посіла Самілик Лариса. Приємною несподіванкою стали високі місця вихованок шахового клубу «Дебют»: Коваленко Яна – друге місце, Мироненко Вікторія – третє місце. Анатолій Макієвський був нагороджений, як найстарший учасник турніру.

Усі призери були нагороджені грамотами та грошовими призами. Приємно спостерігати, що шахові традиції нашого краю не тільки не забуваються, а з часом відроджуються з новою силою. Підростає молоде покоління спортсменів, проводяться турніри, росте кількість і майстерність учасників. Будемо спостерігати за ними та чекати нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь