A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 15.04.2021 16:23
Кількість переглядів: 468

Сьогодні, 15 квітня 2021, року відбулась визначна подія для Липоводолинської територіальної громади: урочисте відкриття та подальше функціонування  дитячого будинку сімейного типу на базі родини Цендрів. Наразі це вже третій дитячий будинок сімейного типу, який  створено в Липоводолинській громаді.

На захід завітали заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК та  начальник  відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради Людмила КОСТЯН, які урочисто перерізали червону стрічку та привітали родину Цендрів з цією чудовою подією.

Гості, вітаючи родину, вручили квіти, подарунки кожній дитині та батькам-вихователям, висловили подружжю Цендрів щиру подяку за те, що вони наважилися на цей нелегкий крок, за їх чуйні та добрі серця, за небайдужість до дитячих доль і побажали родині сімейного затишку, злагоди, тепла та здоров'я.

«Створення дитячого будинку сімейного типу це гарна ініціатива та популяризація сімейних форм виховання серед громади, адже діти – наше майбутнє, а їх добробут залежить від наших зусиль.  Дуже приємно, що це вже других дитячий будинок сімейного типу, який створено на території Панасівського старостинського округу. Липоводолинська селищна рада завжди буде підтримувати такі родини, щоб батьки-вихователі змогли забезпечити діткам розвиток та повноцінне життя в суспільстві», – зазначила Ольга Миколаївна.

Сім’я Цендрів запросила гостей до будинку, де показали кімнати, в яких проживають дітки, місця для відпочинку та кухню, а також розповіли про свої плани на майбутнє, чим захоплюються та про що мріють.

На сьогодні батьки-вихователі Віталій та Яна Цендри виховують четверо власних рідних дітей та п’ять дітей-вихованців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь