A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ!

Дата: 14.04.2021 14:36
Кількість переглядів: 266

Фото без описуІнформуємо, що  Наказом Міністерства розвитку економіки,  торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року № 338, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 04.03.2021 року за № 280/35902 «Про деякі питання у сфері бджільництва», затверджено новий Порядок реєстрації пасіки.

Також, відповідно до п.2 нового Порядку реєстрації пасіки, пасіка підлягає реєстрації за місцем проживання фізичної особи або за місцезнаходженням юридичної особи, яка займається бджільництвом в органах місцевого самоврядування. Наголошуємо, що згідно п. 3 реєстрація пасіки здійснюється виключно після видачі ветеринарно-санітарного паспорту пасіки територіальним органом Держспоживслужби України.

Відповідно до п.7 даного Порядку у разі припинення діяльності пасіки, її власник протягом 10 календарних днів письмово інформує про це орган місцевого самоврядування, де зареєстровано пасіку.

Відповідно до п.8 Порядку у випадку перевезення (кочівлі) пасіки  на адмінтериторію іншого органу місцевого самоврядування її власник інформує про це вказані органи самоврядування засобами електронного зв’язку або в письмовій формі не пізніше, ніж за 2 календарних дні до перевезення (кочівлі) пасіки на їх територію у порядку, визначеному пунктом 8 даного Порядку.

Звертаємо Вашу увагу, що Липоводолинська селищна рада продовжує здійснювати реєстрацію пасік.

Власники пасік повинні виконувати вимоги законодавства України з питань бджільництва. Недотримання даних вимог значно ускладнює або ж унеможливлює позитивне вирішення спірних питань, що можуть виникнути під час ведення господарської діяльності.

Порядок реєстрації пасіки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь