A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ТА БЮДЖЕТНОЇ КОМІСІЙ

Дата: 13.04.2021 08:20
Кількість переглядів: 416

Фото без опису12 квітня 2021 року відбулося засідань двох постійних комісій Липоводолинської селищної ради VIII скликання: комісії селищної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення; комісії  селищної ради з питань бюджету, фінансів, планування, соціально-економічного розвитку  і  управління  комунальною власністю.

Під час засідань членами постійних комісій було опрацьовано 14 питань. Засідання супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.

Після розгляду питань порядку денного соціальної комісії, присутніми було заслухано інформаційне питання начальника відділу культури та  туризму Липоводолинської селищної ради Любов ДИКАНЬ про розвиток туризму  на території територіальних громад. Доповідач проінформувала, що на території Липоводолинської селищної ради налічується 69 об’єктів культурної спадщини  місцевого значення. Відділом культури та туризму створено відео презентацію  «Липоводолинщина туристична запрошує» та  розроблені 3 місцеві туристичні маршрути, які включають огляд  туристичних об’єктів краю та зон відпочинку:

- І маршрут: села Русанівка – Лучка – Яснопільщина – Яганівка – Байрак – Липова Долина;

- ІІ маршрут: села Московське – Суха Грунь - Беєве;

- ІІІ маршрут: села Панасівка – Берестівка – Семенівка.

Членами бюджетної комісії особливу увагу було приділено питанню про затвердження тарифів на платні медичні  послуги комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська лікарня» Липоводолинської селищної ради Сумської області. Головний лікар КНП «Липоводолинська лікарня» зазначив, що кожен житель громади має право звернутися безпосередньо до профільного спеціаліста закладу охорони здоров’я без направлення від сімейного лікаря. Але в цьому випадку пацієнт має самостійно сплатити власні кошти за надані медичні послуги. Для цього КНП «Липоводолинська лікарня» розроблено тарифи на  платні медичні послуги, які можуть надаватися лікарями вторинної ланки медичної допомоги.

По завершенню комісій всі питання було погоджено та рекомендовано до розгляду на сесії селищної ради, що відбудеться 15 квітня 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь