A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ

Дата: 03.04.2021 14:59
Кількість переглядів: 443

Селищний голова Володимир ШТАНЬКО, 1 квітня, провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради.

У ході наради керівники відділів інформували про стан справ кожного структурного підрозділу та про проблемні питання, робота над вирішенням яких наразі проводиться.

Секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО проінформував, що відтепер щотижня будуть проводитися апаратні наради з керівниками структурних підрозділів, комунальних закладів та установ, підприємств. Апартні наради провотитимуться з метою вирішення поточних питань, що виникають в ході діяльності, контролю за ситуацією, що відбувається в стуктурних підрозділах, доведення до відама керівників про події, які відбуваються в громаді з будь-яких питань.

Зазначено, що за підготовку матеріалів на засідання сесії та засідання виконавчого комітету несуть повну відповідальність керівники структурних підрозділів, адже ніхто крім них не володіє ситуацією в галузі чи напрямку так, як той, хто її очолює.

Головний лікар КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віталіна ОЛІЙНИК проінформувала, що до Національної служби здоров’я України подано заяви на три пакети послуг: первинна медична допомога; лікування туберкульозу на первинному рівні; вакцинація COVID-19 на первинному рівні. Також головний лікар доповіла про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію по двом громадам. Так, станом на 01.03.2021 року зареєстровано та офіційно підтверджено 589 хворих, активних – 51 особа, підозр на захворювання – 57 чоловік, 7 – померло. Слід зазначити, що захворюваність на коронавірусну інфекцію за останні два тижні різко зросла.

19 березня КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» отримав перші 100 доз вакцини. Наразі одномоментно проходять 1 та 2 етапи вакцинації – це медичні працівники, категорія населення 80+, соціальні працівники. Вже використано 50 доз. Також Управління охорони здоров’я дало дозвіл на використання вакцини для контингенту, які входять до 3 етапу вакцинації – це МЧС, поліція, освітяни.

Головний лікар КНП «Липоводолинська лікарня» Олексій БАДІОН проінформував, що закладом подано пропозиції на 7 пакетів медичних послуг, які розглянуто та прийнято Національною службою здоров’я України. На часі  очікуємо укладання договору з НСЗУ. Термін підписання договору продовжено до 12 квітня 2021 року. Також КНП «Липоводолинська лікарня» бере участь у тендері на придбання лікарських засобів і виробів медичного призначення.

Олексій Миколайович зазначив, що зазвичай лікарня приймає пацієнтів по направленню сімейного лікаря. Обстеження та консультація проводиться лікарями безкоштовно, а всі витрати за надані послуги відшкодовує Національна служба здоров’я. Але є такі випадки, коли хворий звертається не до свого сімейного лікаря, а відразу до лікаря КНП «Липоводолинська лікарня». В такому разі пацієнт самостійно сплачує кошти за надані послуги.

Також обговорено питання заміни вхідної групи КНП «Липоводолинська лікарня». Селищний голова Володимир ШТАНЬКО наголосив на необхідності проведення робіт з утеплення закладу охорони здоров’я, адже це дасть змогу зекономити до 25% витрат за опалення.

Наголошено на важливості дотримання протиепідемічних заходів як населенням, так і керівниками всіх структурних підрозділів, установ, організацій та підприємств у зв’язку з збільшенням на території Липоводолинської громади випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

З начальником відділу культури та туризму селищної ради Любов’ю ДИКАНЬ обговорено проведення ремонтних робіт в сільських будинках культури та бібліотечних філіях, проведення заходів в умовах карантину. Заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК подякувала керівникам відділу культури та туризму, відділу освіти, молоді та спорту, педагогам та науковим керівникам, викладачам за підтримку та кропітку підготовку учнів Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, вихованців Будинку для дітей та юнацтва, Дитячої школи мистецтв до участі в конкурсах, фестивалях, захисті науково-дослідницьких робіт на обласному та Всеукраїнському рівні.

Начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Липоводолинської селищної  ради Людмила ЯЦУРА проінформувала про роботу установи за І квартал 2021 року. Центр надає 170 адміністративних послуг. За І квартал 2021 року прийнято 500 осіб із земельних питань щодо приватизації земельної ділянки; 500 осіб - отримання витягів з Державного земельного кадастру; 1000 осіб звернулося за консультацією з приводу державної реєстрації; прийнято 300 пакетів документів щодо надання соціальних послуг.

Учасниками наради також були обговорені питання, що стосуються соціального захисту населення, роботи закладів освіти, соціально-економічного розвитку громади та інші. За результатами наради керівникам структурних підрозділів надані відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь