A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ ОБГОВОРИЛИ НА ЗУСТРІЧІ З ПОДАТКІВЦЯМИ

Дата: 01.04.2021 15:50
Кількість переглядів: 462

Фото без опису31 березня 2021 року відбулася робоча зустріч з заступником голови селищної ради Ольгою ХИЖНЯК та старостами старостинських округів Липоводолинської селищної територіальної громади, у якій взяли участь начальник Роменського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Сумській області Юрій ЧЕБОТАРЬОВ, начальник Роменського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Людмила БУТ, завідувач Роменського сектору податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок Людмила ДРОБЧЕНКО та начальник Липоводолинської ДПІ Олександр СЛІПЧЕНКО.

У ході зустрічі обговорили новації податкового законодавства, питання забезпечення надходжень до бюджету податків та зборів, виявлення додаткових резервів наповнення місцевих бюджетів.

Представники податкової служби звернули увагу присутніх, що основним завданням територіальних громад  є  проведення повного обліку та інвентаризації земельних ділянок і об’єктів нерухомості, як житлових,  так і нежитлових, адже від цього залежатиме повнота сплати майнових податків,  які надходять саме до місцевих бюджетів.

Зауважили, що одним із напрямів спільної роботи податкової служби та територіальних громад у 2021 році має стати залучення мешканців територіальних громад до декларування доходів, отриманих протягом 2020 року, яка триватиме до 01 травня 2021. Адже сплачені податки з отриманих доходів – можливість своєчасного фінансування програм соціального спрямування. Крім цього, докладно розповіли про основні принципи та новації у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО у 2021 році, окремо зупинилися на питаннях легалізації доходів громадян, виявлення фактів неофіційного працевлаштування працівників у суб’єктів господарювання, які зареєстровані на території територіальної громади, роботи щодо погашення боргів.  

Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу. За результатами заходу було узгоджено подальшу співпрацю, адже тільки в результаті тісної взаємодії місцеві бюджети отримають додаткові джерела надходжень для свого розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь