Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУВСЯ ВИКОНКОМ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 31.03.2021 21:24
Кількість переглядів: 448

Фото без описуСьогодні, 31 березня 2021, року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. У роботі взяли участь 18 членів виконавчого комітету.

Членами виконкому було розглянуто 19 питань порядку денного, з яких прийнято відповідні рішення.

Під час розгляду питання про визначення терміну прийому закладами загальної середньої освіти Липоводолинської селищної ради  заяв про зарахування дітей до перших класів у 2021 році доповідач Наталія ПЕДЬКО, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради зазначила, що прийом заяв та інших документів, необхідних для зарахування до 1- их класів закладів загальної середньої освіти батьки можуть здійснювати через систему електронної реєстрації та з  використанням інших засобів зв’язку у сканованій формі, або надавати особисто відповідно до графіку, затвердженого  закладом освіти. Визначено дату початку прийому закладами загальної середньої освіти Липоводолинської селищної ради заяв про зарахування дітей до перших класів – 05.04.2021, останній день приймання  заяв  про зарахування дітей – 31.05.2021.

Станом на 31.03.2021 року у 2021-2022 навчальному році планується 8 перших класів в яких навчатиметься 105 учнів. Наповнюваність класів – 5 учнів і більше.

Також членами виконкому прийнято рішення про надання матеріальної допомоги учаснику антитерористичної операції для проведення оперативного втручання в сумі 40 тисяч гривень. Ця матеріальна допомога буде надана відповідно до Програми соціального захисту населення на 2021 рік.

Більш детально з рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися на вебсайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь