A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ОБГОВОРИЛИ ЗМІНИ ЩОДО ВЕДЕННЯ РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ІЗ 1 КВІТНЯ

Дата: 23.03.2021 09:08
Кількість переглядів: 418

Фото без описуПід керівництвом заступника голови райдержадміністрації Володимира ТАТАРІНОВА відбулася робоча зустріч з представниками органів місцевого самоврядування, за участю начальника Роменського міського відділу Управління ДМС у Сумській області Олександра ДМИТРЕНКА та начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Володимира КУРІПКА.

Участь в зустрічі від Липоводолинської громади взяла заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК.

Головним питанням, яке розглянули під час зустрічі, було забезпечення передачі інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування в електронній формі.

Начальник Роменського міського відділу Управління ДМС у Сумській області довів до відома представників громад зміни внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 207, згідно з якими, з 1 квітня вся взаємодія між відомствами у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання повністю стане електронною.

Обговорили також питання створення реєстру територіальних громад та наповнення їх персональними даними громадян із Державного реєстру виборців.

Під час зустрічі, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату порушив питання щодо важливості організації подання відомостей про виборців в електронному вигляді з електронним підписом. Посадовець роз’яснив присутнім послідовність входу до сервісу «Кабінет суб’єкта подання відомостей» та реєстрацію в ньому.

Володимир Татарінов зазначив, що Міграційна служба спільно з територіальними громадами повинні об’єднати зусилля для подальшого спрощення процедур надання адміністративних послуг, які надає ДМС України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь