A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.03.2021 16:30
Кількість переглядів: 466

Фото без описуСьогодні, 18 березня 2021 року, в залі засідань селищної ради, відбулося спільне засідання 3-х постійних комісій.

У роботі засідання взяли участь  депутати селищної ради, селищний голова Володимир ШТАНЬКО, заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК, секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО, старости сіл. Також на засіданні комісій були присутні жителі громади.

Перед початком розгляду питань порядку денного секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО проінформував, що відповідно до розпорядження № 38 від 09.03.2021 «Про зупинення рішення Липоводолинської селищної ради від 04.03.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» депутати мають повторно розглянути заяви громадян про надання чи ненадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Ознайомившись з матеріалами звернень громадян, було виявлено, що вищевказане рішення суперечить чинному законодавству та порушує права землекористувачів.

У ході проведення детального вивчення кожної заяви було виявлено ряд факторів, які є підставою для відмови в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою, а саме: земельні ділянки фактично використовуються іншими громадянами як городи; земельні ділянки не передані у власність громади; земельні ділянки є колективною власністю (господарські двори); земельні ділянки призначені для пасовищ та сіножатей. Повторно членами постійних комісій було розглянуто 169 заяв громадян.

Депутатом Іваном ЧАЙКОЮ була внесена пропозиція щодо першочергового забезпечення всіх бажаючих жителів громади земельними ділянками, які будуть використовуватися як городи, і лише потім розглядати заяви громадян для ведення особистого селянського господарства (до 2 га).

Загалом, постійними комісіями було розглянуто 4 питання порядку денного, які запропоновані на розгляд сесії селищної ради, пленарне засідання якої відбудеться 22 березня 2021 року. Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному  сайті селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь