A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ШТАНЬКА З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!

Дата: 08.03.2021 09:35
Кількість переглядів: 516

  Шановні жінки Липоводолинської громади!

Сердечно вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем!

Наблизилося перше весняне свято, і дуже символічно, що воно присвячене саме Вам, жінкам, і осяяне чарівністю жіночності. Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси.

Жінка-мати, охоронниця сімейного вогнища, улюблена і вірна супутниця-дружина, сестра, бабуся, подруга – всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. Жінка – уособлення затишку, роду, продовження життя. І свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Ми схиляємось перед вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям. Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради вас, в ім'я вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашої громади і всієї країни. Серед вас є суспільні діячі і керівники підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і міліціонери, діячі культури і службовці... Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде кращим.

У це чудове свято від усієї душі бажаю вам щастя. Нехай там, де ви з'являєтеся, розцвітають усмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у вашому серці щодня.

Зі святом Вас, дорогі жінки!

З повагою

Липоводолинський селищний голова                                                                         Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь