Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ШТАНЬКА З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!

Дата: 08.03.2021 09:35
Кількість переглядів: 546

Фото без опису  Шановні жінки Липоводолинської громади!

Сердечно вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем!

Наблизилося перше весняне свято, і дуже символічно, що воно присвячене саме Вам, жінкам, і осяяне чарівністю жіночності. Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси.

Жінка-мати, охоронниця сімейного вогнища, улюблена і вірна супутниця-дружина, сестра, бабуся, подруга – всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. Жінка – уособлення затишку, роду, продовження життя. І свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Ми схиляємось перед вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям. Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради вас, в ім'я вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашої громади і всієї країни. Серед вас є суспільні діячі і керівники підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і міліціонери, діячі культури і службовці... Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде кращим.

У це чудове свято від усієї душі бажаю вам щастя. Нехай там, де ви з'являєтеся, розцвітають усмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у вашому серці щодня.

Зі святом Вас, дорогі жінки!

З повагою

Липоводолинський селищний голова                                                                         Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь