A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 05.03.2021 13:42
Кількість переглядів: 733

Четвертого березня 2021 року відбулося засідання сесії селищної ради. Участь у роботі сесії взяли 24 депутати.

На початку засідання присутніми заслухано інформаційні питання. Про роботу комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська лікарня» проінформував головний лікар Олексій БАДІОН. Так, на даний час стоїть питання укладення угод з Національною службою здоров’я з 1 квітня 2021 року та виконання державних будівельних норм для маломобільних груп населення. Заключення угод дасть змогу розширити спектр платних медичних послуг, а це в свою чергу збільшить надходження до бюджету КНП «Липоводолинська лікарня». Загалом планується укласти з Національною службою здоров’я  України 7 пакетів медичних послуг. На даний час згідно вимог державних будівельних норм вже проведена частина робіт по встановленню пандусів для маломобільних груп населення, розпочато роботи щодо заміни вхідної групи та оновлення санвузлів.

Наступним інформаційним питанням, яке розглянутон на сесії, проєкт «Офіцер громади». Інформацію повідомив начальник сектору поліцейської діяльності смт Липова Долина) Роменського району відділу поліції ГУНП у Сумській області Олексій ЖЕРТОВСЬКИЙ. Так, Міністерство внутрішніх справ України впроваджує проєкт "Поліцейський офіцер громади" для роботи в об’єднаних територіальних громадах. За ним офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги. Громада візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи, а саме забезпечить приміщенням з належними умовами для роботи та співфінансування на паливо для службового автомобіля. Доповідач зазначив, що в Липоводолинській громаді має бути 2-3 офіцера громади, окільки на кожні 6 тисяч жителів громади потрібен 1 офіцер поліції.

Після розгляду інформаційних питань перейшли до 39 питань порядку денного сесії. Найбільше обговорення було щодо внесення змін до рішення Липоводолинської селищної ради «Про бюджет Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021 рік»: розподіл вільного залишку бюджетних коштів, що склався станом на 01.01.2021 року між старостинськими округами. Селищний голова Володимир ШТАНЬКО зауважив, що розподіл коштів відбувся відповідно до виведеного коофіцієнту надходжень власних доходів в розрахунку на жителя по кожному старостинському округу.

Велику кількість земельних питань депутати розглянули після перерви і прийняли відповідні рішення. Прийняті рішення будуть оприлюднені на вебсайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь