A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДО ВІДОМА

Дата: 01.03.2021 10:17
Кількість переглядів: 271

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення стратегічної екологічної оцінки документу державного планування Стратегії розвитку Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021-2027 рр.

1) Повна назва документу державного планування:

Стратегія розвитку Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021-2027 рр.

У звіті про СЕО проведена оцінка впливу на навколишнє природне середовище Стратегії розвитку Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021-2027рр. та заходів передбачених Планом заходів на 2021-2023 рр. з реалізації Стратегії розвитку Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021-2027рр. (вплив на атмосферне повітря, воду, грунти, природні ресурси, флору і фауну), на існуючі складові довкілля, а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури тощо).

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Липоводолинська селищна рада

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Дата розміщення звіту про СЕО на офіційному веб-сайті Липоводолинської селищної територіальної громади Сумської області https://ldol-gromada.gov.ua/ 01.03.2021р., строк громадського обговорення - з 01.03.2021р. по 01.04.2021р.;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

-  надання письмових зауважень та пропозицій до Липоводолинської селищної ради;

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): 12.03.2021р. в приміщенні Липоводолинської селищної територіальної громади (початок об 11.00) за адресою: вулиця Роменська, будинок 10, смт Липова Долина, Роменський район, Сумська обл.;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися зі звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Липоводолинська селищна рада, 42500, Україна, Сумська обл., Роменський район, смт Липова Долина, вулиця Роменська, будинок 10, тел. 05452-51469, e-mail: ldol_sr@ukr.net

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій:

Липоводолинська селищна рада, 42500, Україна, Сумська обл., Роменський район, смт Липова Долина, вулиця Роменська, будинок 10, тел. 05452-51469, e-mail: ldol_sr@ukr.net

Контактні особи – селищний голова Володимир Штанько, тел. 05452-51469.

Строк громадського обговорення - з 01.03.2021р. по 01.04.2021р.;

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

офіційні веб-сайти Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (mepr.gov.ua), Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської облдержадміністрації (http://www.pek.sm.gov.ua/index.php/uk), Управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації (http://www.medycyna.sm.gov.ua/index.php/uk), офіційний веб-сайт Липоводолинської селищної ради (https://ldol-gromada.gov.ua).

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

При виконанні звіту про СЕО підстав для проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування немає.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь