A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛИСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 02.03.2021 09:57
Кількість переглядів: 961

Фото без описуПершого березня 2021 року відбулося засідань трьох постійних комісій Липоводолинської селищної ради VIII скликання: постійної комісії селищної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення; постійної комісії з питань бюджету, фінансів, планування, соціально-економічного розвитку і управління комунальною власністю; постійної комісії з питань регламенту, правопорядку, містобудування, землеустрою та благоустрою селищної ради.

Під час засідань членами постійних комісій було опрацьовано 41 питання. Засідання супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.

Особливу увагу членами соціальної комісії було звернуто на питання про внесення змін до рішення Липоводолинської селищної ради   від 23.12.2020 року «Про  затвердження програми  соціального захисту населення  на 2021 рік», а саме: про надання додаткових соціальних гарантій пільговим категоріям населення, в першу чергу учасникам АТО/ООС. Липоводолинська громада виділяє необхідне фінансування для всебічної підтримки незахищених та пільгових категорій населення для покриття соціальних виплат передбачених законодавством. Також депутатами було піднято питання функціонування комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська лікарня». У ході обговорення з метою зменшення соціальної напруги серед жителів Липоводолинської громади, депутати вирішили запросити на засідання сесії селищної ради, що відбудеться 4 березня 2021 року, головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська лікарня» Олексія БАДІОНА для роз’яснення ситуації що виникла у закладі охорони здоров’я.

Важливими питаннями порядку денного бюджетної комісії були: про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Липоводолинської селищної  територіальної громади за 2020 рік; про затвердження звіту про виконання бюджету Липоводолинської селищної об’єднаної територіальної громади за 2020 рік. Начальник відділу  фінансів Липоводолинської селищної ради Світлана ЛЕВОН детально зупинилась на питанні внесення змін до бюджету та розподілу вільного залишку бюджету, що склався станом на 01.01.2021 року. Ознайомитися з проєктам рішень можна на вебсайті Липоводолинської селищної ради.

Жваве обговорення відбулось при розгляді земельних питань, які стосувалися надання  дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості); на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в тимчасове користування на умовах оренди; затвердження технічної  документації та передачу земельних ділянок у власність та інші.

По завершенню комісій питання, які погоджено на засіданнях винесено на розгляд сесії. Напрацьовані рішення з рекомендаціями членів постійних комісій будуть розглянуті під час засідання сесії Липоводолинської селищної ради, що відбудеться 4 березня 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь