A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОЛОДИМИРА ШТАНЬКА ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ CОТНІ

Дата: 20.02.2021 08:51
Кількість переглядів: 428

Фото без описуСьогодні, 20 лютого 2021 року - день трагічних подій на Майдані, які стали переломним етапом у новітній історії України та відродили надію на те, що мрія жити у вільній, європейській державі стане реальністю. Цього дня ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності, які в «спекотні» лютневі дні 2014 відстоювали краще життя для своїх дітей, своєї сім’ї, своєї держави та європейське майбутнє України.

Майдан став серцем і душею України. Там пліч-о-пліч стояли українці, білоруси, росіяни, вірмени, грузини, які були переповнені бажанням жити у вільній країні. До Києва на мирну акцію протесту приїздили люди з різних регіонів України і не знали, що проллється кров, що на небеса відійде сотня молодих, сповнених життєвих сил українських синів і дочок. У народі цю сотню назвуть «Небесною», бо кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну – життя. А потім буде війна, яка забере ще не одну таку сотню.

Схилимо голови перед світлою пам’яттю янголів-охоронців — Героїв Небесної Сотні, перед пам’яттю тих майданівців, які пішли захищати Схід України від сепаратизму та російської агресії, тих, хто поліг під час проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. Вони віддали своє життя за Україну, за наше щасливе майбутнє. І ми не маємо морального права забувати про їх жертву, а робити все можливе, щоб розпочата ними справа дійшла до перемоги.

Переконаний, спільними зусиллями ми змінимо Україну, проведемо вкрай необхідні реформи, і країна досягне того майбутнього, про яке мріяли майданівці. І це буде найкращою даниною їх пам’яті.

А над українською землею нехай буде мирне небо, достаток та злагода у кожній домівці, і ніколи не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави та Липоводолинської громади. 

Слава Україні! Слава її героям!

З повагою

Липоводолинський селищний голова                                                                Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь