A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПІДСУМКИ ТВОРЧОЇ ТА ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗА 2020 РІК

Дата: 11.02.2021 08:21
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

10 лютого в «Центрі культури і дозвілля» Липоводолинської селищної ради відбулася розширена підсумкова нарада працівників галузі культури Липоводолинської селищної ради.

У роботі наради взяли участь: заступник голови селищної ради Ольга ХИЖНЯК, секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО, голова постійної комісії селищної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Євгеній СИДОРОВ, старости старостинських округів, працівники галузі культури.

Почесною відзнакою обласної культурно-мистецької акції «Мистецькі сходи» нагороджені: Ольга НЕДОСИП – провідний методист відділу культури та туризму та Максим ТЕРЕЩЕНКО – учень «Дитячої школи мистецтв» Липоводолинської селищної ради, також нагороду отримали Владислав РИШКО та Людмила ОРЄХОВА – учасники обласного фестивалю родинної творчості «Роде наш красний».

Начальник відділу культури та туризму Липоводолинської селищної ради Любов ДИКАНЬ прозвітувала про підсумки творчої і фінансово-господарської діяльності закладів культури Липоводолинської селищної ради за 2020 рік та окреслила пріоритетні плани на 2021 рік.

Любов Миколаївна у своєму виступі зазначила, що робота закладів культури зосереджувалась на забезпеченні належних умов для культурного розвитку, духовних і естетичних потреб мешканців територіальної громади.

Протягом 2020 року було проведено ремонтно-будівельні роботи на загальну суму 408,3 тис.грн., виконано заходи для забезпечення ефективного використання енергоресурсів на суму 263,6 тис.грн.

Варто відзначити, що, незважаючи на пандемію коронавірусу, яка охопила світ у 2020 році та докорінно змінила поведінку й спосіб нашого життя, працівники культури віднайшли нові моделі діяльності, які дозволили закладам культури не лише не зникнути, а навпаки, – розвиватися.

Протягом року в закладах культури клубного типу проведено 444 культурно-мистецьких заходів, кількість охоплених глядачів, переглядів – 49155: з них в офлайн режимі відбулося 146 заходів – охоплено 9830 глядачів; в режимі онлайн відбулося 298 заходів, 39324 перегляди - це відзначення державних свят, ювілейних та пам'ятних дат, фестивалів-конкурсів, святкових концертів. Бібліотеками громади було проведено 131 захід до карантинних обмежень, який відвідали 2275 жителів, в режимі on-line висвітлено 69 заходів.

Аматорські творчі колективи, викладачі та вихованці Дитячої школи мистецтв прийняли участь в 21 обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях, конкурсах та інших заходах.

Публічною бібліотекою ім.Л.Новиченка у 2020 році обслужено 7 984 користувачі, що становить 62% всього населення громади. Протягом року населення громади обслуговувалося не лише в бібліотечних закладах, працювали пункти нестаціонарного обслуговування, здійснювалися подвірні обходи.

Поділилися своїм досвідом роботи та творчими здобутками директор Лучанського сільського будинку культури Анастасія СКЛЯР та бібліотекар І категорії Яганівської сільської бібліотеки-філії Світлана КОНОВАЛ.

Керівники громади подякували працівникам культури за плідну роботу, побажали творчих злетів, нових здобутків та нагород.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь