Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.01.2021 16:37
Кількість переглядів: 403

Фото без опису18 січня 2021 року  відбулося  засідання  виконавчого комітету  Липоводолинської селищної ради, яке  пройшло під головуванням  селищного голови  Володимира ШТАНЬКА, під час якого  члени виконавчого  комітету розглянули  та прийняли 6 рішень з питань життєдіяльності громади. Участь  в засіданні взяли 21 член виконкому, громадськість.

Відповідно до порядку денного засідання виконавчого комітету селищної ради, схвалено проєкт Програми “Бюджет участі Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021 – 2022 роки”. Виконання Програми розраховано на 2021 - 2022 роки. Бюджет участі Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021 рік становить 20,0 тисяч гривень. Розмір коштів на фінансування одного проекту в рамках Бюджету участі на 2021 рік не повинен перевищувати 10 тисяч гривень. Максимальний розмір коштів на один проект кожного наступного року може змінюватися. 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про схвалення проєкту Програми компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом на маршрутах загального користування на 2021 рік. Розрахунок суми для відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян, які перевозяться автомобільним транспортом загального користування по середнім показникам на 2021 рік проведено по 1 міському та 4 приміських маршрутах в межах громади. Загальний бюджет Програми на 2021 рік становить 223918,0 гривень.

Селищний  голова Володимир ШТАНЬКО дав доручення начальнику відділу економічного розвитку селищної ради Надії ШАПРАН вивчити питання часткового припинення пасажирського перевезення по окремим міжміським маршрутам та довести дану інформацію до голів старостинських округів та населення.

Також прийнято рішення:

- про затвердження Порядку переведення житлового приміщення (житлового будинку) у нежитлове та нежитлового приміщення у житлове на території Липоводолинської селищної ради;

- про переведення житлового приміщення в нежитлове на території смт Липова Долина;

- про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна;

- про тимчасовий порядок видачі окремих довідок виконавчими органами Липоводолинської селищної ради.

Програми будуть  винесені  на розгляд  засідання сесії селищної ради.

Також, члени виконавчого комітету заслухали інформацію начальника Липоводолинського районного Управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Оксани ЛЮБЧЕНКО про епізоотичну ситуацію, щодо грипу птиці в країнах Східної Європи та в Україні, особливості захворювання та загрози поширення інфекції на території Липоводолинського району. Доповідач зазначила, що наразі на Липоводолинщині загрози щодо грипу птиці немає.

По закінченню засідання виконкому, селищний голова Володимир ШТАНЬКО відзначив грамотами за участь в Спартакіаді Липоводолинської ОТГ серед територіальних фізкультурно-спортивних клубів старостинських округів та селищної ради за зайняті призові місця:

ІІІ місце - Територіальний фізкультурно-спортивний клуб «Метеор» (с. Московське);

ІІ місце - Територіальний фізкультурно-спортивний клуб «Кристал» (с. Суха Грунь);

І місце – Територіальний фізкультурно-спортивний клуб «Олімп» (селище Липова Долина).

Очільник громади звернув увагу на необхідності залучення населення усіх старостинських округів до участі у спортивних змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь