A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ У НОВОМУ СКЛАДІ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 22.12.2020 18:04
Кількість переглядів: 361

Фото без опису22  грудня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету  Липоводолинської селищної  ради, яке пройшло під головуванням селищного  голови Володимира ШТАНЬКА.

Члени виконкому з усією відповідальністю віднеслися до виконання своїх повноважень. З 24 членів на засідання виконкому прибули 24 особи.

Порядок денний засідання включав 23 проекти рішень.

Головними питаннями порядку денного було обговорення Програми соціально-економічного розвитку та бюджету  Липоводолинської селищної територіальної громади  на 2021 рік, які остаточно мають бути затверджені на черговій сесії селищної ради.

З інформацією про основні положення та завдання Програми виступила начальник відділу економічного розвитку селищної ради Надія ШАПРАН. Програма розроблена з урахуванням пропозицій структурних підрозділів селищної ради, старостинських округів, комунальних закладів та установ об’єднаної громади.

Основні складові бюджету селищної ради на 2021 рік озвучила начальник відділу фінансів селищної ради Світлана ЛЕВОН. Вона зазначила, що у процесі визначення доходів селищного бюджету враховані динаміка та тенденція надходжень податків, зборів, обов’язкових платежів за попередні роки. Прогнозні надходження доходів  бюджету територіальної громади на 2021 рік визначені у сумі   120 270 580,00 гривень. Головними бюджетоутворюючими джерелами наповнення бюджету селищної територіальної громади є:  податок та збір на доходи фізичних осіб; плата за землю; єдиний податок.

У ході засідання члени виконкому  схвалили  ряд програм на 2021 рік. Зокрема, програму   соціального захисту населення, програму розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Липоводолинський центр первинної медико - санітарної допомоги»,  програму  підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська  лікарня».

Згодом усі Програми будуть  винесені  на розгляд  засідання сесії селищної ради.

Також члени виконкому  Липоводолинської селищної ради  затвердили план роботи виконавчого комітету на 2021 рік та на перше півріччя, прийняли рішення про проведення громадських робіт на території селищної ради у 2021 році.

За підсумками розгляду питань порядку денного ухвалено відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь