A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.12.2020 12:52
Кількість переглядів: 649

Фото без опису18 грудня 2020 року під головуванням cелищного голови Володимира ШТАНЬКА відбулася 2 сесія Липоводолинської селищної ради 8 скликання. У ході засідання було прийнято 29 питання порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Одним із перших розглянутих питань, про внесення змін до рішення Липоводолинської селищної ради «Про бюджет Липоводолинської  селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (18532000000)» кошти спрямовано на оплату послуг з проведення поточного  ремонту покрівлі Будинку для дітей та юнацтва, придбання новорічних прикрас. Також збільшено видатки по головному розпоряднику бюджетних коштів «Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради» в сумі 142262,87 гривень на виплату заробітної плати педагогічним працівникам загальноосвітніх закладів.

Крім того, депутати прийняли важливе рішення про прийняття у комунальну власність Липоводолинської селищної ради з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Під час розгляду даного питання Володимир ШТАНЬКО зазначив, що це лише частина земель, з тієї кількості, що має бути передана у комунальну власність і робота в цьому напрямку буде продовжена.

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Володимир ШТАНЬКО подякував депутатам за роботу та побажав усім присутнім міцного здоров’я.

Секретар селищної ради  Ростислав САВЧЕНКО наголосив, що попереду на нас чекає напружений тиждень, де ми маємо на наступній сесії затвердити селищний бюджет та програму економічного і соціального розвитку  Липоводолинської громади на 2021 рік, попередньо розглянувши ці важливі для життєдіяльності громади документи на засіданні виконавчого комітету селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь