A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДЕПУТАТИ VIII СКЛИКАННЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗПОЧАЛИ СВОЮ РОБОТУ

Дата: 08.12.2020 13:37
Кількість переглядів: 417

Фото без опису08 грудня 2020 року  відбулась перша сесія  Липоводолинської селищної ради восьмого скликання. Відкрила сесію голова Липоводолинської селищної територіальної виборчої комісії Лілія ШУЛЕЖКО, яка повідомила присутніх про результати виборів 25 жовтня 2020 року, де головою Липоводолинської селищної ради обрано   Володимира ШТАНЬКА. Також  Лілія ШУЛЕЖКО оголосила склад новобраних депутатів селищної ради VIII скликання затверджених територіальною виборчою комісією. Представляти інтереси мешканців в селищній об’єднаній громаді будуть 26 депутатів. На першому засіданні депутатський корпус  Липоводолинської громади представлений 24 з 26 депутатів.

Володимир ШТАНЬКО прийняв присягу та вступив до повноважень голови Липоводолинської об’єднаної територіальної громади.

Завершивши усі необхідні установчі процедури про визнання повноважень депутатів і селищного голови, новообрані депутати приступили до виконання повноважень, зокрема, вирішення питань порядку денного сесії.

За пропозицією селищного голови та результатами таємного голосування секретарем  Липоводолинської селищної ради обрано депутата селищної ради Ростислава САВЧЕНКА.

Після чого новообрані депутати перейшли до розгляду інших питань порядку денного сесії, а саме: утворення постійних комісій Липоводолинської  селищної ради; утворення та затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету Липоводолинської селищної  ради; затвердження заступника селищного голови з питань  діяльності  виконавчих органів ради Ольги ХИЖНЯК; затвердження старост   - Олександр ДУБОВИК  в Байрацькому старостинському  окрузі,  Анатолій ГУСАК в Беївському старостинському окрузі, Лілія РУДКОВСЬКА в Берестівському старостинському окрузі,  Вячеслав ЩЕРБАК в Калінінському старостинському окрузі, Роман МАКАРЕНКО в Кімличанському старостинському окрузі, Тетяна СИДОРОВА в Лучанському старостинському окрузі, Іван ХЕКАЛО  в Московському старостинському окрузі, Михайло ОМЕЛЬЧЕНКО в Панасівському старостинському окрузі,  Світлана ШУТЬКО в Русанівському старостинському окрузі, Олександр ОСТАПЕНКО в Семенівському  старостинському окрузі, Ганна КОНОВАЛ в Яганівському старостинському окрузі,  Євгеній БАРБАР в Яснопільщинському старостинському окрузі.  Крім цього, затверджено Регламент селищної ради VIII скликання,  Положення про старосту Липоводолинської селищної ради та Положення про постійні комісії селищної ради.

Сесія селищної ради пройшла конструктивно та плідно,  депутатами розглянуто питання порядку денного і прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь