A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ СУЧАСНИЙ ЦНАП

Дата: 03.12.2020 16:20
Кількість переглядів: 831

03 грудня відбулося урочисте відкриття відділу «Центр надання адміністративних послуг» Липоводолинської селищної ради, де мешканці зможуть отримати максимально необхідний перелік адміністративних послуг у комфортних умовах. Якісні послуги доступні для всіх – це великий крок на шляху до сервісної держави і належного урядування.Фото без опису

В урочистостях взяли участь: селищний голова Сергій НИЩЕТА, помічник Народного депутата України Максима ГУЗЕНКА, політична партія "Слуга народу" - Владислав КОСТЕНКО, голова Роменської районної державної адміністрації Денис ВАЩЕНКО, голова Липоводолинської районної державної адміністрації Іван ЯРЕМЕНКО, секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО, начальник відділу ЦНАП Липоводолинської громади Людмила ЯЦУРА, а також жителі громади.
Ця значима подія розпочалася із вітального слова очільника громади Сергія НИЩЕТИ. У своєму виступі, Сергій Миколайович, подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах.
«На ремонт будівлі, де розмістився ЦНАП Липоводолинської ОТГ, отримали 1729911 гривень субвенції з державного бюджету, за підтримки Народного депутата України Максима ГУЗЕНКА; рівнозначна сума – співфінансування з місцевого бюджету. Спільними зусиллями нам вдалося створити сучасний Центр надання адміністративних послуг і таким чином зробити важливий крок для комфорту й покращення якості надання адмінпослуг нашим мешканцям», – зазначив селищний голова Сергій НИЩЕТА.
«Новий Центр забезпечить жителів ОТГ доступом до широкого спектру високоякісних послуг: адміністративних, соціальних, комунальних, пенсійних, нотаріальних, земельних та інших. Центр доступний для людей з інвалідністю. Приміщення обладнане дитячим куточком. У ЦНАПі працюватимуть адміністратори, державні реєстратори та спеціалісти по галузях, які пройшли навчання за тренінговою програмою, розробленою експертами Програми «U-LEAD з Європою». Крім того, у населених пунктах ОТГ функціонуватимуть віддалені робочі місця, де послуги мешканцям надаватимуть спеціалісти ЦНАПу. Згідно затвердженого переліку послуг, ЦНАП надає 152 види адміністративних послуг», – розповіла про діяльність установи керівник ЦНАПу Липоводолинської громади Людмила ЯЦУРА.
Чекаємо на постачання, від партнерів Програми «U-LEAD з Європою», необхідного ІТ-обладнання, сучасних меблів та інформаційних стендів.
Тож, шановні мешканці, тепер Ви можете отримати адміністративні послуги своєчасно та якісно в одному місці, не стоячи в чергах та не здійснюючи окремі візити до різних установ.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь