A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВПРОВАДЖЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МЕХАНІЗМУ В СФЕРІ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ОТГ

Дата: 19.11.2020 13:47
Кількість переглядів: 391

Фото без описуВ рамках проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації в Сумській області», що реалізується за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні»,  Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії та Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), мета якого – покращення захисту прав постраждалих від торгівлі людьми, в тому числі дітей та надання допомоги, представниками громадської організації «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини» 19 листопада  2020 року  проведено робочу зустріч з представниками Липоводолинської  селищної ради.

На заході обговорювалась  важливість налагодження ефективної взаємодії в сфері протидії торгівлі людьми між органами місцевого самоврядування, суб'єктами взаємодії та громадськими організаціями, налагодження ефективного процесу виявлення та ідентифікації постраждалих осіб і надання їм реінтеграційної допомоги, проведення інформаційно-просвітницьких кампаній серед населення громад з проблеми торгівлі людьми для попередження цього злочину в майбутньому.

Також запропоновано  всім бажаючим пройти безкоштовний онлайн квест, який створено за підтримки Міжнародноі? організаціі? з міграціі? (МОМ) та за фінансування від Уряду Японії   https://quest.stoptrafficking.org



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь