Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУВСЯ ЗАХІД ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ

Дата: 12.10.2020 13:49
Кількість переглядів: 362

Фото без описуНапередодні свята Покрови та Дня українського козацтва для підоблікових суб’єктів пробації персоналом Липоводолинського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області  було організовано та проведено інформаційний захід на тему: «Пам’ять про подвиг героїв – вічна».

Метою даного заходу було вшанування пам’яті захисників України різних епох і, зокрема, воїнів, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність Батьківщини в наш час. Заняття було побудоване у формі лекції, під час якої для присутніх було зроблено короткий екскурс сторінками історії України, в доступній формі розкрито причини, передумови, перебіг подій, пов’язаних з агресією сусідньої держави проти нашої країни та описано героїзм українських воїнів у боротьбі проти загарбників. По закінченні лекційної частини було дано відповіді  на питання присутніх, що виникли під час проведення заходу.

«Народ, який не пам’ятає свого минулого – не має майбутнього», – наголосив старший інспектор Липоводолинського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Олександр ВЕЛИКОДНИЙ.

Тому вшанування пам’яті про героїчний подвиг захисників Вітчизни є нашим священним обов’язком. 

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь