A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА ЛУЧКА

Дата: 13.10.2020 08:20
Кількість переглядів: 408

Фото без описуДень  села Лучка припадає   на свято Покрови Пресвятої Богородиці– це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим Лучанським колоритом, традиціями і славною історією.

Здавна славилося село своїми працьовитими людьми, які мали почесні відзнаки і звання, досягали неабияких успіхів у вирощуванні різних сільськогосподарських культур та у тваринництві. Але роки ідуть, часи змінюються. Уже дуже багато чого змінилося в селі, а минуле відійшло в історію села. Уже із двох населених пунктів Бухалового і Лучки, які відносилися до Лучанського старостинського округу залишилось лише одне село Лучка в якому зареєстровані 600 чоловік. В цьому році, коли змінився господарник на колишніх землях ТОВ АФ «Руслан», прийшов новий господарник ФГ «Урожай», і закрутилось колесо фортуни для лучан, з'являються кожен день все нові і нові робочі місця в господарстві, бо спеціалізується фермерське господарство не лише на вирощуванні зернових культур, а й на тваринництві, де робочі руки не аби як потрібні, тому і трудиться в господарстві  понад 60 осіб хто тимчасово, а хто постійно. Крім того, на землях Лучанського старостинського округу  господарюють ТОВ «Альянс», «Кобзаренко-Агро», ФГ«Слолан», ФГ «Вишневий цвіт», ТОВ АФ «Руслан», «Лучка-Агро», ФОП  Почвірна, які своїми податками  вносять частинку в розвиток села.

Величають лучани свій рідний край. Бо багатий він на гарні краєвиди і поля, на зони відпочинку, на сосновий бір який опоясала річка Хорол.

Пишаються  своїми поетами, які дарують чудову поезію, відтворюючи всі епохи життя нашого чудового краю - це Лісненко (Клименко) Тетяна та Любота (Сердюк) Інна. 

Найстарішим жителем села є Лукаш Олексій Іванович, якому виповниться найближчим часом 89 років, то дай Боже здоров'я і довголіття на  довгі роки. Найменша жителька - дівчина Дана, яка народилась в липні 2020 році в  родині  Корнійців Олександра та Марини, тож хай зростає дитя батькам  на втіху та приносить лише радість.

Самим молодим подружжям, яке стало на весільний рушничок  є молода родина Романа та Людмили Литвинів, то дай, Боже, щастя та кохання молодим на довгі-довгі роки.

Кожний прожитий рік у спільному союзі - він є ювілейний і тому, більше 50 років   подружнього життя святкує не одне вже подружжя, які прожили  в спільному союзі це-Лукаш Олексій Іванович та Ніна Іванівна, Пономаренко Микола Іванович та Ганна Кузьмівна, Малиш Якилина Вікторівна та Микола Павлович,   Кереченко Ілля Микитович та Ніна Гнатівна, Середа Микола Федосійович та Катерина Федорівна,   Купко Уляна Павлівна  та Петро Павлович, Касянчук Анатолій Олександрович та Катерина Григорівна, Кравченко Олексій Іванович та Тетяна Василівна, то ж дай Бог вам прожить ще не один рік, дорожачи тим таємним і палким коханням, після якого є плоди - ваші діти, онуки правнуки.

Шановні Лучани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого свята — Дня села. Свята, яке відзначають усі його жителі, котрі в ньому народилися, виросли і працюють на його благо.

День народження -  це свято,  то в цей день звучать з вуст кожного слова – вітання, тож від усієї душі хочемо побажати добрих днів, проведених в старанних працях і плідній роботі, веселих вечорів, наповнених душевними піснями і моментами щастя. Нехай село живе і розвивається, нехай його жителів радують щедрі врожаї та цікаві події, всій дружній громаді лише здоров’я, довголіття і порозуміння, мирного неба і сонячних ранків. Зі святом велика лучанська, родино!

З повагою

Селищний голова                                                                                    Сергій НИЩЕТА

 

Депутат селищної ради                                                                           Євген СИДОРОВ

 

В.о. старости Лучанського

старостинського округу                                                                          Лариса ТЕСЛЕНКО

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь