A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 29.09.2020 15:09
Кількість переглядів: 371

Фото без опису29 вересня 2020 року в залі засідань Липоводолинської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Сергій НИЩЕТА. На засідання з’явилося  19 членів виконкому, серед запрошених були керівники відділів та комунальних підприємств, спеціалісти селищної ради.

Розглянуто 15 питань порядку денного. Серед основних питань, які були обговорені, про відкриття нового автобусного маршруту   загального користування №1 «Липова Долина АС (вул. Горького) -  зупинка Шляхова (вул. Роменська)»   та встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті.

Керівники комунальних підприємств селища  звітували про  стан виконання заходів  з підготовки комунальних  підприємств до  роботи в осінньо – зимовий період 2020 – 2021 років і запевнили, що своєчасно готові розпочати опалювальний період.

Рішенням виконавчого комітету поставлено  громадянина селища на  квартирний облік при виконавчому комітеті Липоводолинської селищної ради.

Також був затверджений План роботи  виконавчого комітету на  ІV квартал 2020 року.

Відповідно до порядку денного розглянули питання про стан профілактики  злочинності на території  Липоводолинської громади. Доповідач проінформував присутніх,  що за звітній період  до Липоводолинського відділення поліції  надійшло 1691 заява. З числа зареєстрованих звернень, 179 із ознаками кримінального правопорушення. Працівниками відділення поліції  до суду направлено 74 кримінальних проваджень. На території громади зареєстровано 12 дорожньо – транспортних пригод.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були надання дозволу  на проведення видалення дерев, на встановлення інформаційного стенду,  про зміну адрес  об’єктам нерухомості.

За підсумками роботи всі  проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету селищної ради, було ухвалено.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь