A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЯКІСТЬ ПИТНОЇ ВОДИ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ КОМУНАЛЬНИХ СЛУЖБ

Дата: 29.09.2020 08:32
Кількість переглядів: 420

Фото без описуВода - одна з найважливіших факторів зовнішнього середовища, без якого неможливе існуванні органічного життя на Землі. Говорити про те, яку якість має вода, а також, чи відповідає вона встановленим загальним нормам можна  лише після повного бактеріологічного та хімічного аналізу води.

Комунальне підприємство «ЖКГ Липоводолинське», яке надає послуги з централізованого водопостачання в смт Липова Долина, відповідно до графіка проводить забір питної води для проведення її аналізу та якості. Вода для аналізу відбирається як з артезіанських свердловин так і з розвідної мережі водопостачання. За мікробіологічними показниками аналіз питної води з розвідної мережі проводиться 1 раз на місяць, з артсвердловин – не рідше одного разу рік.  За санітарно-хімічними показниками, з розвідної мережі – 1 раз в квартал, з артсвердловин – не рідше одного разу на рік. Аналіз води здійснює Роменський міськрайонний відділ Державної установи Сумського обласного лабораторного центру. Останній забір води питної для аналізу з розвідної мережі селища Липова Долина був проведений в серпні місяці цього року. За висновком лікаря лаборанта – проби води питної за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками відповідають вимогам ДСанПІН 2.2.4-171-2010.

Комунальне підприємство «Московське», яке обслуговує населення з водопостачання в с. Московське, с. Весела Долина Липоводолинської ОТГ, теж згідно графіка, 1 раз в квартал, проводить забір води з артезіанських свердловин та з розвідної мережі водопостачання населених пунктів для визначення її якості. Навесні цього року було проведено аналіз питної води, яка також за всіма показниками відповідає вимогам ДСанПІН 2.2.4-171-2010.

Вода варта того, щоб ми цікавились, що ми п’ємо і зробили все можливе, щоб ця вода була чистою, фізіологічно повноцінною та відповідала діючим  вимогам державних санітарних правил. Пийте воду тільки чисту і безпечну для здоров'я, саме від якості води, яку ми п’ємо, залежить стан нашого здоров’я, якість нашого життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь