Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ОЧИЩЕННЯ КАНАЛІЗАЦІЙНИХ МЕРЕЖ

Дата: 25.09.2020 13:43
Кількість переглядів: 374

Фото без описуСистема водовідведення багатоповерхівок  селища Липова Долина  в силу свого віку потребує регулярного та систематичного догляду. Для запобігання аварійних ситуацій каналізаційні мережі вулиці Роменської щоденно прочищають працівники комунального підприємства «ЖКГ Липоводолинське». На це витрачаються значні фінансові та трудові ресурси.

Вже кілька років ведуться перемовини з відповідними організаціями для залучення передових методів очистки трубопроводів. Гідротехнічна очистки передбачає розмивання жирових та корозійних накипів потужним струменем води  з подальшим видаленням.

Таке «задоволення» не з дешевих, але вкрай необхідне. У вересні сесією селищної ради підтримано цей проект та виділено із місцевого бюджету 146 000 грн.

«Цього року спробуємо очистити найаварійніші ділянки з найбільшим навантаженням на мережі. Відповідні роботи вже проводяться   в селищі по вулиці Роменській, 68, 70, 72,74,76, провулках 3 – му, 4 – му та 5 - му  Роменської  на ділянці протяжністю 1,7 км.   Хоча очистки потребують ще близько 2,5 км мереж» - повідомив директор КП «ЖКГ Липоводолинське» ОЛЕКСІЙ ФЕДЧУН.

            Шановні мешканці багатоквартирних будинків!

Не порушуйте правил користування каналізаційною мережею, не допускайте випадків створення проблем собі та сусідам. Необхідно пам`ятати, що каналізаційна система не призначена для утилізації сміття, і викидати в неї тверді побутові відходи категорично заборонено, адже у більшості випадків причиною аварійних ситуацій є овочі та фрукти навмисно викинуті у каналізацію «борцями за чистоту».

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь