A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

КНП «ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ЦРЛ» ТА КНП «ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО - САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ПЕРЕХОДЯТЬ У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ОТГ

Дата: 10.09.2020 14:44
Кількість переглядів: 543

Фото без описуЦі та ряд інших важливих  для життя громади рішень було прийнято під час засідання сесії Липоводолинської селищної ради, яке провів керівник громади Сергій НИЩЕТА.

У ході зібрання було розглянуто 37 питань  порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Чи не найголовнішими питаннями, що розглядалися на засіданні сесії були рішення «Про безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл та селища Липоводолинського району КНП «Липоводолинська ЦРЛ»  та «Про безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл та селища Липоводолинського району КНП Липоводолинської районної ради «Липоводолинський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Затверджено Статут комунального некомерційного  підприємства         «Липоводолинська лікарня» Липоводолинської селищної ради Сумської області та  Статут  комунального   некомерційного  підприємства   «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липоводолинської селищної ради. У встановлені законом терміни дані підприємства перейдуть в підпорядкування громади.

Схвалено Програму розвитку та збереження  зелених насаджень на території  Липоводолинської  селищної ради на 2020 - 2023 роки. Внесено зміни та  доповнення до Програми соціального   захисту   населення  на 2020 рік, що передбачають  виплату матеріальної допомоги до  Дня Захисника України.

Також під час засідання сесії було прийнято рішення «Про внесення змін до бюджету Липоводолинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», згідно якого кошти спрямовуються на:

- благоустрій  населених пунктів громади – 650000 гривень,

- виплату одноразової допомоги учасникам АТО та ООС - 400000 гривень;

-  придбання регуляторної автоматики для глибинного насосу та  лічильника для холодної води с.Кімличка - 44700 гривень;

-  оплату аналізу питної води артезіанської свердловини  с. Берестівка -  11380 гривень;

- проведення гідродинамічного очищення каналізаційної мережі в смт Липова Долина -  146000 гривень;

- виконання селищної комплексної програми «Правопорядок» на 2020-2024 роки 2020-2024 роки на встановлення відеокамер спостереження в населених пунктах Липоводолинської громади - 176000 гривень;

-  галузь культури - 341000 гривень;

- для забезпечення  подальшого функціонування Липоводолинського територіального центру соціального обслуговування -  500000 гривень.

Збільшено доходну частину  бюджету  громади по освітній субвенції  з державного бюджету  місцевим бюджетам в сумі 469900 гривень. Дані кошти направлені на заробітну плату  педагогічним працівникам навчальних закладів громади.

У ході засідання сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

Підбиваючи підсумки роботи засідання сесії селищний голова  Сергій НИЩЕТА подякував усім  за роботу та наголосив депутатам  на необхідність  активнішої участі у роботі постійних комісій та засідань сесій селищної ради.

Прийняті рішення засідання  сесії будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Липоводолинської громади https://gromada.org.ua/gromada/ldol/news/ для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь