A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 11.09.2020 08:39
Кількість переглядів: 2466

Фото без описуДорогі жителі та гості нашої громади! Сьогодні  ми  відзначаємо  першу  річницю створення Липоводолинської об’єднаної територіальної громади. З цієї нагоди, від  виконавчого комітету селищної ради, від її депутатського корпусу та від себе особисто,  вітаю всіх зі святом!

У життєдіяльності  кожного з населених пунктів нашої громади багато яскравих сторінок з якими пов’язані імена відомих людей у різних сферах діяльності.

Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата наша Липоводолинська громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.  Разом ми дбаємо про  соціально – економічний та культурний розвиток, про  благоустрій,  дбаємо про те, щоб будинки  були затишними, двори - доглянутими, вулиці – зеленими та квітучими.

Дякую всім мешканцям громади, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Вітаю також молодь громади, яка буде визначати її  долю  в майбутньому. Дуже хочеться бачити молоде покоління здоровим,  цілеспрямованим, перспективним, з активною життєвою позицією.

У цей святковий день  хочу щиро  подякувати  усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які наповнюють надходженнями місцевий бюджет, даючи  Липоводолинській ОТГ сили для розвитку; депутатам, які відстоюють інтереси своїх виборців у раді, розсудливо і мудро приймають рішення та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем життєдіяльності громади;  працівникам і посадовим особам місцевого самоврядування, які забезпечують реалізацію рішень ради й відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків.

Нехай нас завжди об'єднує любов до рідного краю, небайдужість до його добробуту, адже кожен з нас своєю працею має розвивати громаду заради майбутнього наших дітей.

На жаль, цього року ми змушені святкувати у незвичних для нас умовах, умовах карантину, щиро сподіваюсь, що така ситуація є  тимчасовою і невдовзі ми зможемо повернутися до звичного ритму життя та відзначатимемо ще не одне свято разом.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати  особисті   думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.
Тож, з нагоди  Дня громади, від усієї душі вітаю всіх мешканців та гостей нашої громади та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту.  Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та благополуччя, а також міцного здоров’я та родинного затишку. Нехай  процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра!

З повагою

Селищний голова                                                                                                         Сергій НИЩЕТА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь