A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 31.08.2020 16:43
Кількість переглядів: 426

Дорогі школярі Липоводолинської селищної ради! Шановні педагоги, батьки! Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету  та від себе особисто щиро вітаю вас з початком нового навчального року, Днем знань.

Особливі вітання наймолодшим школярам, які цього року йдуть до першого класу. Для першокласників нашої громади - це значна подія, яка запам'ятається на все життя. Нехай перші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку.

Впевненості, натхнення та наснаги бажаю учням випускних класів, для яких сьогодні перший шкільний дзвоник пролунає востаннє. Бажаю вам успішно пройти всі випробування, отримати по закінченню навчання найкращі результати, поповнити лави студентів вузів України та світу й здобути професію, яка була б до душі та приносила задоволення й достойне життя. Тож наполегливо працюйте, сміливо долайте труднощі, впевнено йдіть до обраної мети.

Усім, хто в цей День прийде до закладів освіти здобувати знання, бажаю успіхів, жаги до знань та нестримної волі до перемоги, сміливості й упевненості в собі, захопливих відкриттів і підкорення нових вершин у новому навчальному році!

 Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Дякую за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Щастя Вам, міцного здоров’я та творчих успіхів!

 Зі святом! З Днем знань!

 З повагою  селищний  голова Сергій НИЩЕТА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь