A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАЛИ ІЗ 90-РІЧЧЯМ

Дата: 31.08.2020 08:07
Кількість переглядів: 372

Фото без описуЛиповодолинська селищна рада привітла з 90-річчям жительку смт Липова Долина Ганну Сидорівну МЕЛЬНИК. Народилася Ганна Сидорівна 30 серпня 1930 року в х. Сліпченки Колядинецької сільської ради. Батько вимушений був виїхати на Донбас, а вона з матір’ю залишилися самі. Працювати почала з 5 років-пасла птицю, свиней, корів. Жили разом із родиною материного батька в селі Новаківщина, де у маленькій хатинці мешкало 11 чоловік. Пережила війну. Німецькі військові зайняли їх хату, і вся сім’я мешкала у клуні.

У пам’яті бабусі добре відклалися Голодомор 30-х та повоєнних років. Їли буряк, мерзлу та гнилу картоплю, пекли хліб із бур’янів…. Все трудове життя Ганна Сидорівна працювала продавцем: у повоєнні роки-на Донбасі, потім на машиннотракторій станції у Синівському районі, після одруження і до кінця 90-х  в магазині с.Мельники.

Своїх дітей, на жаль, із чоловіком не мали, але діти численних родичів полюбляли надовго залишатися у щедрої та доброї людини. Після смерті чоловіка тяжко захворіла і сама. Так доля привела її у Липову Долину, де вже 11 років проживає у родині сестри. На свої 90 років старенька має непогану пам’ять, потихеньку допомагає по господарству.  

Тож вітаємо Ганну Сидорівну з поважним ювілеєм. Зичимо міцного здоров’я, добра, благополуччя, і нехай подальший життєвий шлях і надалі освячується любов’ю рідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь