Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 21.08.2020 14:30
Кількість переглядів: 1549

Фото без описуДорогі  жителі та гості Липоводолинської громади! Щиро вітаю Вас зі святами – Днем Державного Прапора України   та Днем незалежності України! Ці свята мають загальнодержавне значення як свята  суспільної злагоди  і миру, доброго єднання людей  в ім’я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи  і незалежності, слави і відродження  України. Синьо-жовтий стяг є особливим символом для українців, з яким десятки поколінь наших співвітчизників виборювали незалежність України. Його ми повинні берегти  і шанувати  як найвищу національну святиню. Наш обов’язок  як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити все можливе, щоб наш Прапор гордо майорів довгі роки. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку  та культурної розбудови нашої країни. Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження.

Нам є чим пишатися і про що згадати у ці визначні дні. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей.

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок,  які, не шкодуючи  свого життя, захищають її від агресора.

На жаль, свята ми зустрічаємо нині в складний час пандемії, яка охопила всю планету, але спільними  зусиллями ми зможемо вистояти  та  подолати всі труднощі,  які б не випали на нашу долю.

Головний скарб нашої громади – це Ви, його жителі. Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна!

Тож бажаю кожному із Вас  міцного здоров’я, родинного щастя, добра, віри,  злагоди,  благополуччя і сімейного затишку та миру в нашій рідній Україні.

 Зі святом!

 З повагою

Селищний голова                                                                                                                     Сергій НИЩЕТА

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь