A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА БЕЄВЕ!

Дата: 19.08.2020 08:23
Кількість переглядів: 6958

Фото без описуШановні жителі села  Беєве! Від щирого серця та з великим задоволенням вітаємо вас з Днем села. Беєве…. особливе село, як для  його жителів, так і для багатьох  гостей, що мають можливість його відвідати та помилуватись його красою.  Воно справді зігріває душу кожного з нас -  це тепло проникає глибоко до серця! І кожного, хто побував у цьому населеному пункті, переповняють емоції, ностальгія за справжністю та величчю українського села, і, можливо навіть, заздрість беївчанам, яким пощастило жити та працювати у нетиповому, як для сьогоднення, селі.

Беєве є прикладом справжнього господарювання на землі. Досвід відповідального керівництва та управління сільськогосподарським підприємством заслуговує на найвищу відзнаку. І у цьому заслуга, в першу чергу, незмінного керівника ТОВ «Беєве» Івана Івановича Сала. Завдячуючи його патріотизму, село зустрічає нас доглянутим центром, сучасним облаштованим шкільним подвір’ям, прекрасним ставом та затишними комфортними вулицями. Воно  вітає соковитою зеленню верб та неповторним ароматом запашних трав. Це дійсно  колиска працьовитих і красивих душею людей, де вміють не тільки працювати й одержувати вагомі врожаї та надої молока, а й цінувати народні звичаї, традиції.

У середу, 19 серпня 2020 року, православні українці святкують Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, що в народі називають Яблуневим  Спасом. Цього дня беївці з давніх часів відзначають ще і День села, на яке збираються не лише  місцеві жителі, а й приїжджають численні гості з сусідніх сіл та міст.

На сьогодні Беївський старостинський округ з центром в с. Беєве входить до Липоводолинської об’єднаної територіальної громади та налічує 668 зареєстрованих жителів.

Село Беєве – це велика родина землеробів, робітників та працівників соціальної сфери, адже зараз рідко зустрінеш, щоб у селі було працевлаштовано більше 160 жителів. Щира подяка всім, хто зберігає та примножує культурні, освітні надбання, хто своєю щоденною працею, фінансовою допомогою робить свій внесок у розбудову населеного пункту. Завдяки спільним зусиллям  село поступово змінюється на краще, зберігається соціальна та культурна інфраструктура. У Беївському навчально - виховному комплексі навчається 87 учнів та 21 дитина дошкільного віку, що є одним з найкращих показників в громаді.

Цього річ була проведена робота по освітленню прилеглої території школи та встановлено ліхтарі біля тротуарної доріжки, якою діти йдуть до навчального закладу. Звісно, що лише разом можна подолати будь-які труднощі й поліпшити життя всієї громади.

Приємно, що село поповнюється маленькими жителями, адже це для сіл вже стає рідкістю. Традиційно ми відзначаємо наймолодшого жителя, якою на сьогодні є Заріна  ОЛЕЩЕНКО, яка народилася 08 липня 2020 року.

Ми пишаємося старійшинами села, чия мудрість є навчальною книгою для молодого покоління. Найстаршою жителькою села є Марія Дмитрівна КАЖАН, а найстаршим жителем– 90-річний Дмитро Васильович ХОМИЧ. 

Традиційно  вітаємо і іменинницю 19 серпня – Наталію ЗАЦАРИННУ, якій в цьому році виповнюється 10 років.

Від імені Липоводолинської громади, депутатського корпусу Липоводолинської селищної ради висловлюємо свою повагу та слова вдячності директору ТОВ «Беєве» Івану Івановичу САЛУ, підприємцям, які створюють робочі місця, допомагають розвивати село та ніколи не стоять осторонь проблем громади.

На жаль, ситуація з коронавірусом в країні внесла свої корективи в наші плани, але разом ми переможемо ці тимчасові труднощі та обов’язково відсвяткуємо храмове свято, адже берегти славні традиції та звичаї рідного краю, не цуратися його свят і буднів – наш святий обов’язок.

Сучасне Беєве може пишатися тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя, але зберігають та примножують славу Беєва.

Тож від усієї душі зичимо Вам, шановні беївчани, аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаємоповагу та взаєморозуміння.

Зичимо вам та вашим родинам Божого благословення та заступництва, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за  рідне село,  а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Хай кожен наступний день буде зігрітий надією і теплом, повагою та любов’ю рідних і близьких.

Селу Беєве - процвітання, стабільності та розвитку, бути і надалі вічно квітучим і красивим  краєм, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і впевненістю у майбутнє!

     Зі святом!

З повагою

Селищний голова                                                                            Сергій НИЩЕТА

 

Депутат Липоводолинської 

селищної ради                                                                                 Лариса ГУСАК

 

Виконуючий обов’язки старости

Беївського старостинського округу                                            Олександр ПЛУТЕНКО

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь