Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СТОЯТИ НА ОБЛІКУ В ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ОДНОЧАСНО ПРАЦЮВАТИ – ЗАСЬ!

Дата: 28.07.2020 08:46
Кількість переглядів: 516

Фото без описуПро це вкотре попереджають у Сумській обласній службі зайнятості. За словами директора обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, безробітній особі рано чи пізно, як кажуть, доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вона перебуває на обліку в центрі зайнятості, отримує допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працює, виконує роботу, надає послуги за цивільно-правовими договорами або займається підприємницькою діяльністю тощо.

«Ці неправомірні дії виявляються шляхом обміну інформацією між службою зайнятості, Державною податковою службою України та Пенсійним фондом України, - говорить В. Підлісний. - У разі ж неповернення коштів у встановлений термін, стягнення здійснюється у судовому порядку відповідно до чинного законодавства».

Довідково: Протягом І півріччя 2020 року в області виявлено 124 особи, які неправомірно отримали кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у сумі 403,7 тис. грн. Добровільно відшкодовано 157,8 тис. грн. До суду подано 11 позовів на суму 180,5 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь