A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ РОЗГЛЯДАВ ПИТАННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Дата: 23.07.2020 15:15
Кількість переглядів: 329

23 липня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету  Липоводолинської селищної ради, яке провів секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО. Розглянуто заплановані питання, які стосуються життєдіяльності  Липоводолинської громади.

Заслухано й прийнято до уваги інформацію про виконання бюджету  Липоводолинської селищної об`єднаної територіальної громади за 1 півріччя 2020 року. Бюджет громади  на 2020 рік затверджено з урахуванням змін за доходами в сумі 105518,2 тис. гривень. Фактично за   І півріччя 2020 року до доходної частини бюджету надійшло 49108,4 тис. гривень,  з них: до загального фонду – 48425,2 тис. гривень (99,4 % до затверджених показників на півріччя), спеціального  фонду  – 683,2 тис. гривень.

Зосереджено увагу присутніх на питанні щодо  підготовки закладів соціальної сфери громади до опалювального сезону. Зокрема мова йшла про забезпеченість закладів освіти і культури твердим паливом, продовження робіт з енергозбереження та підготовка котелень, топкових до запуску.

Керівництвом громади здійснюється  постійний моніторинг стану підготовки до опалювального сезону.

Присутніми  заслухано інформації про стан розгляду звернень громадян  у Липоводолинській селищній раді за І півряччя  та про роботу зі зверненнями громадян у Семенівському старостинському окрузі.

На засіданні було вирішено затвердити фізичній особі-підприємцю графік роботи тимчасової споруди  в селищі: щоденно з 08:00 до 19:00, без  вихідних, обідня перерва з 13.00 -14.00 години.

Прийнято рішення щодо видалення аварійних, сухостійних і фаутних дерев, а також самосійних і порослевих дерев на території Липоводолинської селищної ради.

З метою формування потреби та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виконавчий комітет селищної ради прийняв рішення «Про   утворення  комісії Липоводолинської селищної  об’єднаної територіальної громади з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно - ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа».

Також були заслухані питання: про затвердження тарифів на виробництво теплової енергії, її транспортування та постачання для бюджетних установ і організацій, про присвоєння окремих адрес,  про  облік сімей, які перебувають  у складних життєвих обставинах.

За результатами прийнято відповідні рішення виконавчого комітету з врахуванням  пропозицій, які було запропоновано під час проведення засідання.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь